Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Cardprinter software

CardPresso cardprinter software is zeer geschikt om plastic passen te personaliseren of te voorzien van een eigen ontwerp. Met een duidelijke WYSIWYG-omgeving kan stapsgewijs een ontwerp gemaakt worden. Met de juiste versie kun je ook gemakkelijk Excel-bestanden koppelen, magneetstrippen coderen of smartcards programmeren.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Cardprinter software werkt met een licentiedongel. Dit is een USB-stick met de licentiecode, waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Het programma is op meerdere computers te installeren en door de dongel in de USB-poort te plaatsen, kan op elke werkplek gewerkt worden; 1 dongel is 1 werkplek. De standaardversie (XXS) biedt de mogelijkheid om ontwerpen te maken en variabele gegevens in te voeren via een duidelijk invoervenster. Met de standaardversie kun je ook de magneetstrip van je pas voorzien van informatie.

Je kunt met de standaardversie zelf templates maken of templates gebruiken die zijn meegeleverd. Variabele data kun je invoeren door middel van een invoervenster. Het programma werkt met alle bekende cardprinters die er momenteel verkrijgbaar zijn. Deze cardprinter software werkt vanaf Windows XP en het Apple besturingssysteem.

Maximale ondersteuning

Dutch Card Printing (DCP) werkt al jarenlang met de cardprinter software van CardPresso, heeft veel expertise opgebouwd en biedt maximale ondersteuning. Indien nodig kunnen wij op afstand support leveren en bij je inloggen. Je kunt het programma op elk gewenst moment upgraden naar een uitgebreidere versie. Afhankelijke van je behoeftes adviseren wij je welke licentie het beste bij je past.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)50 579 0084 voor vrijblijvend advies op maat.