Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Fargo cardprinters

Een Fargo cardprinter biedt oplossingen voor onder andere toegangscontrole en beveiligde ID-badges. Ons Fargo assortiment heeft een breed scala aan full colour of zwart-wit cardprinters. Opties variëren van bekabelde en draadloze netwerken, smartcard en magneetstripcodering tot het extra lamineren voor een betere beveiliging en het vergroten van de duurzaamheid van de kaart.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Je vindt in ons assortiment altijd een Fargo cardprinter die voldoet aan al je zakelijke behoeften: van betaalkaarten tot rijbewijzen, klantenkaarten, bezoekersbadges, werknemerspassen, cadeaukaarten, promotiepassen en nog veel meer.

Wat zijn de voordelen van een cardprinter van Fargo?

Met een cardprinter van Fargo kun je werkelijk bijna tot aan de rand printen. Een printer die gebruik maakt van de Re-transfer techniek kan zelfs volledig randaflopende pasjes printen. Fargo cardprinters bieden je daarnaast de mogelijkheid voor het printen op smartcards of cards met ongelijke oppervlakken en zorgen voor duurzame en slijtvaste afdrukken. 

Bijpassende pasjes en andere accessoires

Ook voor bijpassende pasjes bij je Fargo cardprinter kun je bij DCP terecht. Zo maak je zelf eenvoudig lidmaatschapskaartjes van sportverenigingen, werknemers identiteitspasjes, klantenkaarten, cards voor toegangscontrole etc. Dankzij de hoge snelheid en grote volumes die gedrukt kunnen worden, zijn deze printers ideaal voor het dagelijks gebruik.

Wil je meer weten over een specifiek type cardprinter van Fargo of heb je een algemene vraag over bijvoorbeeld onze printers of pasjes? Neem dan online vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag telefonisch aan één van onze deskundige medewerkers via +31 (0)50 579 0084. Zij geven je graag advies!