Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Cardprinters

Met een eigen pasjes printer kun je certificaatpasjes, prijskaartjes, lidmaatschapskaartjes, identiteitspasjes en klantenkaarten zelf maken. Een pasjes printer van Dutch Card Printing ( DCP) biedt vele voordelen. Wij verkopen cardprinters van de kwalitatieve merken Zebra, Evolis en Fargo.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 112 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 112 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pasjes printer

Naast cardprinters hebben we bij DCP ook vele bijbehorende accessoires voor je. Denk bijvoorbeeld aan blanco pasjes, printerlinten en verpakkingen voor bijvoorbeeld cadeaukaarten. Wil je jouw pasjes in een eigen ontwerp? Dan bieden onze softwarepakketten waarmee je stapsgewijs aan de slag kan uitkomst.

Een pasjesprinter die past bij je wensen

Er zijn verschillende soorten printtechnieken: Direct-to-Card printen en Re-transfer printen. Het onderscheid tussen deze twee technieken is belangrijk bij de keuze van een pasjes printer. Bij de Direct-to-Card techniek print de printkop direct de afdruk van het afdruklint op de kaart. Omdat dit type pasjesprinter van rand tot rand print, zul je altijd witte lijnen zien. Een Direct-to-Card printer is interessant door de lage kosten per afdruk en de printsnelheid. Daarnaast is dit type pasjes printer zeer geschikt als je pasfoto’s, logo’s en NAW-gegevens op een pasje wilt printen.

Bij een Re-transferprinter wordt door middel van een hittewals de bedrukking randaflopend op de kaart gesmolten. Dit soort printers zijn ideaal voor volvlak bedrukkingen, het printen van NAW-gegevens, logo’s en pasfoto’s. Daarnaast is een Re-transferprinter ideaal voor het bedrukken van intelligente pasjes (bijvoorbeeld met een chip) omdat je door de printtechniek minder tot geen last van oneffenheden hebt.

Onze merken

Het merk Zebra biedt 4 series waarvan er 3 direct-to-card printers zijn. Als je behoefte hebt aan een instapmodel dan is de ZXP Series 1 geschikt voor je. Wil je grote volumes op hoge snelheid printen dan is er de super snelle pasjesprinter ZXP Series 7 voor hogere volumes. Ben je op zoek naar een pasjes printer die randaflopende geprinte passen print? Bekijk dan de Re-transferprinter van Zebra of Evolis; deze serie is speciaal voor dit doeleinde ontwikkeld.
Het merk Evolis heeft een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. We bieden je een breed assortiment; iedere printer heeft specifieke kenmerken waardoor je altijd de pasjes printer vindt die past bij jouw wensenpakket. De Zenius is bijvoorbeeld compact en stil, de Primacy is een high- end pasjesprinter en zeer geschikt voor het printen en coderen van pasjes voor middelgrote tot grote series en de Quantum 2 is dé kaartprinter voor bedrijven en organisaties die kaarten willen personaliseren in grote hoeveelheden.
Elke pasjes printer is leverbaar met verschillende modules. Je kunt ook magneetstrip passen en RFID passen programmeren met een pasjes printer of bijvoorbeeld speciale beveiligings- of beschermingsfolie aanbrengen. Vertel ons wat je wilt en wij bieden je de beste oplossing.

Service en onderhoud van je pasjes printer

Mocht je tegen problemen aanlopen met je pasjesprinter dan kun je gebruik maken van onze (reparatie)service of voor optimale zekerheid kiezen en een servicecontract bij ons afsluiten. Één ding is zeker: we hebben voor jou de pasjes printer in huis waarmee je direct en zorgeloos aan de slag kunt gaan met het printen van eigen pasjes!

Hulp nodig bij je keuze?

Weet je niet zeker welke pasjesprinter bij je past? Wij helpen je graag bij het kiezen van de cardprinter die voldoet aan al je wensen en die de juiste capaciteit levert tegen de beste kwaliteit. Als specialisten kunnen wij je optimaal adviseren. Mocht je dus vragen hebben over een kaartprinter of het maken van pasjes dan helpen we je graag. Je kunt vrijblijvend contact opnemen of ons telefonisch bereiken op +31 (0)50 579 0084.