Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Badge jojo's

Een (badge)jojo bestellen is de ideale oplossing wanneer je gedurende de dag je pasje veelvuldig nodig hebt, bijvoorbeeld voor tijdregistratie, als entreepas of identificatiepas. Met een jojo heb je je badge altijd bij de hand, zonder hem echt in de gaten te hoeven houden en zonder dat hij in de weg zit. Ook voor skipassen zijn badgejojo’s populair.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Badge jojo

Ook voor zoiets eenvoudig ogends als een (badge)jojo kopen, loont het de moeite om je even in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Verschillende (semi transparante) kleuren, voorzien van een (riem)clip of knijper en uitgerust met een nylon koord, stalen koord of schakelketting met ring, het zijn een paar van de keuzemogelijkheden. Een badgejojo met no twist zorgt ervoor dat altijd de voorkant van de pas zichtbaar is. Al onze jojo’s zijn te gebruiken in combinatie met een badgehouder of een pas met riemgleuf.

Een jojo voor je badge of toch een clip of koord?

Naast een jojo voor je badge kun je bij Dutch Card Printing (DCP) andere handige accessoires kopen zoals badgeclips, koorden en houders. En natuurlijk voor ons belangrijkste product, onze bedrukte plastic pasjes op creditcardformaat, zit je bij DCP goed. We gaan graag de uitdaging aan voor een pas met de mooiste details en beste materialen, dat doen we al meer dan 10 jaar. Je kunt je maatwerk pasjes al binnen 5 werkdagen in huis hebben!

Neem voor meer informatie over (badge)jojo’s bestellen, staffelprijzen of onze uitstekende service vrijblijvend contact met ons op. Profiteer ook van onze snelle levertijden en gunstige prijzen!