Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Verhuur cardprinters

Dutch Card Printing verhuurt een breed assortiment aan cardprinters en benodigde randapparatuur. Je kunt bij ons ook terecht voor carddesign software of een online registratiesysteem.

Wij hanteren dag- en weekprijzen. Wil je langer dan een week huren, dan is in overleg een speciale prijs mogelijk.

 

Wij verhuren bijvoorbeeld cardprinters voor jouw evenement, congres of wanneer je incidenteel een cardprinter wenst te gebruiken.

 

Bij Dutch Card Printing kan je zowel een losse cardprinter huren als ook een compleet systeem. Een compleet systeem kan bijvoorbeeld bestaan uit een laptop voorzien van  de juiste software, webcam, cardreaders, barcodescanners en een cardprinter. Je kan vanaf 1 cardprinter bij ons terecht.

 

Onze cardprinters worden compleet geleverd met verbruiksmaterialen, Je betaalt een vaste huurprijs voor de huurperiode en de afdrukken worden naar verbruik berekend. Vooraf ontvang je van ons een opgave van de verwachte kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Meer weten over de mogelijkheden van huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van DCP. We vertellen je graag meer!