Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Verhuur card- en labelprinters

Dutch Card Printing verhuurt een breed assortiment aan card- en labelprinters en benodigde randapparatuur. Je kunt bij ons ook terecht voor carddesign of label software of een online registratiesysteem.

card printer

Wij hanteren dag- en weekprijzen. Wil je langer dan een week huren, dan is in overleg een speciale prijs mogelijk.

 

Wij verhuren bijvoorbeeld cardprinters en labelprinters voor jouw evenement, congres of wanneer je incidenteel een cardprinter of labelprinter wenst te gebruiken.

 

Bij Dutch Card Printing kan je zowel een losse labelprinter of cardprinter huren als ook een compleet systeem. Een compleet systeem kan bijvoorbeeld bestaan uit een laptop voorzien van  de juiste software, webcam, cardreaders, barcodescanners en een cardprinter of labelprinter. Je kan al vanaf 1 printer bij ons terecht.

 

Onze cardprinters en labelprinters worden compleet geleverd met verbruiksmaterialen, Je betaalt een vaste huurprijs voor de huurperiode en de afdrukken worden naar verbruik berekend. Vooraf ontvang je van ons een opgave van de verwachte kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Meer weten over de mogelijkheden van huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van DCP of bel ons op 050-5790084. We vertellen je graag meer!

 

Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

Je hebt het waarschijnlijk al ergens voorbij zien komen: het lage btw-tarief gaat vanaf 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%. Dit heeft gevolgen voor de prijzen van goederen en diensten en je financiële administratie. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en hoe je hier als ondernemer toch nog van kan profiteren....

Lees verder

Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

Is het je opgevallen dat steeds meer slagers, bakkers en andere verswinkels gebruikmaken van kant-en-klaar gedrukte prijskaartjes? De kaartjes formaat bankpas veroveren de toonbank en dat is niet zo gek: ze zijn superhandig, hygiënisch in gebruik en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit....

Lees verder

Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

Als je op zoek gaat naar een labelprinter zijn er heel wat criteria waar je rekening mee moet houden. Een van die criteria is bijvoorbeeld de gebruikte printtechniek: de direct thermische techniek en de thermische transfer techniek. In dit blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, zodat jij de beste keuze voor jouw organisatie kunt maken....

Lees verder