Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Verhuur card- en labelprinters

Dutch Card Printing verhuurt een breed assortiment aan card- en labelprinters en benodigde randapparatuur. Je kunt bij ons ook terecht voor carddesign of label software of een online registratiesysteem.

card printer

Wij hanteren dag- en weekprijzen. Wil je langer dan een week huren, dan is in overleg een speciale prijs mogelijk.

 

Wij verhuren bijvoorbeeld cardprinters en labelprinters voor jouw evenement, congres of wanneer je incidenteel een cardprinter of labelprinter wenst te gebruiken.

 

Bij Dutch Card Printing kan je zowel een losse labelprinter of cardprinter huren als ook een compleet systeem. Een compleet systeem kan bijvoorbeeld bestaan uit een laptop voorzien van  de juiste software, webcam, cardreaders, barcodescanners en een cardprinter of labelprinter. Je kan al vanaf 1 printer bij ons terecht.

 

Onze cardprinters en labelprinters worden compleet geleverd met verbruiksmaterialen, Je betaalt een vaste huurprijs voor de huurperiode en de afdrukken worden naar verbruik berekend. Vooraf ontvang je van ons een opgave van de verwachte kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Meer weten over de mogelijkheden van huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van DCP of bel ons op 050-5790084. We vertellen je graag meer!

 

Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

Als je op zoek gaat naar een labelprinter zijn er heel wat criteria waar je rekening mee moet houden. Een van die criteria is bijvoorbeeld de gebruikte printtechniek: de direct thermische techniek en de thermische transfer techniek. In dit blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, zodat jij de beste keuze voor jouw organisatie kunt maken....

Lees verder

Sneller en nauwkeuriger werken met een labelprinter

De technologie achter labelprinters is de afgelopen jaren snel vooruit gegaan. Een label kan tegenwoordig door bijvoorbeeld RFID-integratie dan ook veel meer zijn dan een simpele sticker met wat productinformatie. In dit blog zetten we de belangrijkste zaken voor je op een rij....

Lees verder