• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Verkoopmedewerker (32-36 uur)

DCP is een groeiende organisatie. Daarom zijn we op zoek naar versterking van ons verkoopteam.


Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Als iemand via onze webshop een prijs aanvraagt of ons belt voor meer informatie, ben jij degene die hem of haar te woord staat. Je kan dus goed luisteren, waardoor je de behoefte van de klant precies weet te achterhalen. Je vraagt net zo lang door totdat je precies weet wat de klant nou werkelijk nodig heeft. Dat weet je vervolgens te vertalen naar een mooie oplossing met onze producten en diensten. Kortom, jij bent pas tevreden als je de klant een goede oplossing kunt bieden.

Natuurlijk komt het ook voor dat een gesprek tot niets leidt. Dan is het de kunst om jezelf te motiveren en met positieve energie een volgende klant te adviseren. Je moet dus snel en goed kunnen schakelen. Bijvoorbeeld van een telefoontje over een bestelling van 100 plastic passen naar een teamgesprek over een order van 100.000 euro waar je misschien al een paar maanden aan werkt. De ene keer kunnen onze drukkers direct aan de slag, een andere keer gaat het om het verkopen en programmeren van een serie industriële labelprinters die opgenomen worden in de productielijn van een fabriek. Hoe klein of groot de order ook is, jij weet altijd een passend advies uit te brengen en zorgt zo voor tevreden klanten. Je hebt er plezier in de klant te ontzorgen.

Natuurlijk leg je alle afspraken die je met de klant maakt duidelijk vast in ons ERP-systeem, zodat de ordermanagers het proces daarna kunnen oppakken. Zij zorgen ervoor dat de productie van de order die jij verkocht hebt ook vlekkeloos verloopt.


Wie ben jij?

Je bent een verkoper in hart en ziel. Klantgericht zijn én werken is je motto. En je voelt de kriebels in je buik als je een mooie deal sluit. Elke dag is een nieuwe kans om de klant tevreden te houden.

Verder:

 • heb je minimaal mbo 4-opleiding afgerond of hbo werk- en denkniveau
 • technische affiniteit is een pre
 • ben je commercieel gedreven en heb je de drive om alles goed te organiseren
 • heb je een open en sociaal karakter
 • werk je proactief
 • leg je gemakkelijk nieuwe contacten
 • zie je verkoopkansen
 • ben je niet bang om de telefoon te pakken
 • kun je goed luisteren en heb je een goed inlevingsvermogen
 • ben je oprecht geïnteresseerd in onze klanten
 • ben je stressbestendig en laat je je niet gauw gek maken


Wie zijn wij?

DCP is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om plastic passen, labels en etiketten. We drukken labels en etiketten, cadeaukaarten, klantenkaarten, ledenpassen, chipkaarten en nog veel meer. Daarnaast leveren we printers, accessoires en systemen. We hebben zelfs ons eigen labelmerk: TopDutch Labels.

We printen unieke gegevens op de passen of etiketten, zoals namen, adressen en barcodes en verzorgen mailingen tot aan de deurmat. DCP beschikt over een eigen drukkerij waar we gebruik maken van moderne technieken. Onze klant kan rekenen op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle levering.


Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget, thuiswerkondersteuning). Maar vooral bieden we je een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waarin jij je kan ontplooien. Waarin je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen en waarin je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!


Solliciteren maar!

Enthousiast geworden en wil jij onderdeel uitmaken van het gepassioneerde en gezellige team van 20 DCP’ers? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt die mailen naar Lars Kiewiet via lars@dcp.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie mag je Lars ook bellen op telefoonnummer 050 579 00 84. Of neem een kijkje op onze website: www.dcp.nl.