• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Ordermanager (36 uur)

DCP is op zoek naar een ordermanager om ons team te versterken. Een spreekwoordelijke ‘spin in het web’ die er plezier in heeft ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Samen met je collega-ordermanagers zorg jij ervoor dat onze klanten precies krijgen wat ze besteld hebben, op het afgesproken moment.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je verwerkt algauw 10 nieuwe orders op een dag. Daarnaast houd je natuurlijk ook een oogje in het zeil op de lopende orders. Ook die kunnen regelmatig om jouw aandacht vragen. Bijvoorbeeld als er een reactie van een klant binnenkomt, er iets gewijzigd moet worden of als er iets besteld moet worden. Jij organiseert het zo dat het orderproces van A tot Z vlekkeloos verloopt.

Hoe dat proces eruitziet? Het begint natuurlijk allemaal bij de vraag van een klant. Van onze verkopers krijg jij de nieuwe orders door. Jij zet dan alles op een rijtje voor de inkoop en/of productie en zorgt er ook voor dat alle details gecheckt worden. Als een verkoper bijvoorbeeld met de klant afspreekt dat er een barcode op een pasje moet komen, dan moet de productie weten welke barcode en waar die precies geplaatst moet worden. Jij vraagt net zo lang door tot alles duidelijk is en zorgt ervoor dat je collega’s precies weten hoe ze de order goed kunnen uitvoeren. Natuurlijk leg je al die details duidelijk vast in ons ERP-systeem.


Wie ben jij?

Jij bent flexibel en kunt snel switchen van het ene telefoontje naar het andere telefoontje. Tussendoor beantwoord je ook nog even dat mailtje van een klant die net binnenkomt. Of loop je even bij de drukpers langs om te checken of een order al in productie is.

Naast het contact met onze klanten heb je ook regelmatig overleg met je collega’s van productie en verkoop, en met onze leveranciers. Je houdt de planning in de gaten en komt in actie wanneer dat nodig is. Je blijft dus niet wachten op een akkoord van de klant als de productie daardoor niet verder kan, maar zoekt zelf contact.

Verder:

 • heb je minimaal een mbo 4-opleiding afgerond of hbo werk- en denkniveau
 • werk je ordelijk en systematisch
 • werk je procesmatig en kun je vooruit denken
 • ben je nieuwsgierig en leergierig
 • denk je oplossingsgericht
 • ben je stressbestendig
 • heb je een natuurlijk overwicht, waardoor je zaken geregeld krijgt
 • kun je goed verbanden leggen (tussen wat de klant wil en wat daarvoor nodig is)
 • zie je nieuwe kansen bij onze klanten en deel je die met het verkoopteam


Wie zijn wij?

DCP is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om plastic passen, labels en etiketten. We drukken labels en etiketten, cadeaukaarten, klantenkaarten, ledenpassen, chipkaarten en nog veel meer. Daarnaast leveren we printers, accessoires en systemen. We hebben zelfs ons eigen labelmerk: TopDutch Labels.

We printen unieke gegevens op de passen of etiketten, zoals namen, adressen en barcodes en verzorgen mailingen tot aan de deurmat. DCP beschikt over een eigen drukkerij waar we gebruik maken van moderne technieken. Onze klant kan rekenen op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle levering.


Arbeidsvoorwaarden

Omdat er altijd vragen kunnen zijn over lopende orders, is het fijn dat je er elke dag bent. Daarom zoeken we iemand die full-time aan de slag wil. De functie is ingedeeld in schaal F van de Grafimedia CAO. Het startsalaris bedraagt € 2.500 - € 2.700, op basis van 36 uur. Daarnaast bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget, thuiswerkondersteuning). Maar vooral bieden we je een organisatie waarin jij je kan ontplooien, waarin je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen en waarin je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!


Solliciteren maar!

Enthousiast geworden en wil jij onderdeel uitmaken van het gepassioneerde en gezellige team van 20 DCP'ers? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt die mailen naar Lars Kiewiet via lars@dcp.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie mag je Lars ook bellen op telefoonnummer 050 579 00 84. Of neem een kijkje op onze website: www.dcp.nl.