• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Medewerker Nabewerking m/v (24-36 uur)

Zet jij klanten op de eerste plaats en ga je daarbij altijd voor het allerbeste resultaat? Dan voel jij je als een vis in het water tussen gepassioneerde, vindingrijke en kundige collega’s van DCP in Groningen.

Als jij je zowel zelfstandig als in een team verantwoordelijk voelt voor het verwerken van onze groeiende orderstroom, lees hieronder dan meer over de functie van:

Medewerker Nabewerking m/v (24-36 uur)


Zeg je DCP, dan zeg je “Passie voor pasjes”. DCP is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om plastic passen en etiketten. We drukken cadeaukaarten, klantenkaarten, ledenpassen, chipkaarten, naamkaartjes en nog veel meer. Daarnaast leveren we etiketten, printers, accessoires en systemen. DCP beschikt over een eigen drukkerij waar we gebruik maken van moderne technieken. Onze klant kan rekenen op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle levering.

Werken bij DCP


De functie

Als Medewerker Nabewerking ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de passen nadat ze zijn gedrukt. In onze beveiligde omgeving print je persoonsgegevens op de passen en plak je o.a. passen op bijbehorende geprinte brieven. Je gaat voor kwaliteit en beseft dat de deadline van onze klant het uitgangspunt is.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je werkt nauwkeurig en bent stressbestendig;
  • Je bent resultaatgericht en je denkt in kansen en mogelijkheden;
  • Je werkt zelfstandig, maar bent ook gedreven om als team succes te behalen;
  • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij onderdeel uitmaken van het gedreven en gezellige team van 20 DCP-ers? Laten we dan binnenkort eens kennismaken!


En nu?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze veelzijdige functie dan kun je contact opnemen met Lars Kiewiet (tel. 050-5790084). Of neem eens een kijkje op onze website. Je sollicitatie kun je per e-mail sturen naar lars@dcp.nl.

Weet jij ons te overtuigen dat jij de juiste kandidaat voor deze functie bent dan kom je per direct in dienst bij DCP op basis van een contract voor bepaalde tijd.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.