• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Databeheerder (32-36 uur)

Bij DCP verwerken we dagelijks data van onze klanten. Daarbij maken we veel en slim gebruik van Excel, maar een deel van de dataverwerking gebeurt ook volledig geautomatiseerd. Zo hebben we onze eigen webAPI ontwikkeld om data uit te wisselen met onze klanten. Omdat het beheren van alle data een essentieel onderdeel is van onze werkprocessen en we een groeiend bedrijf zijn, willen we onze ICT-afdeling versterken. Daarom zijn we op zoek naar een full-time databeheerder.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke werkdag begint met het controleren of alles wat geautomatiseerd verwerkt moet worden, ook echt verwerkt is. Als dat niet zo is, zorg jij ervoor dat dit gecorrigeerd wordt. Soms kun je dit zelf oplossen, op andere momenten zul je daar de hulp van je collega’s bij moeten inschakelen of contact op moeten nemen met een klant. Daarna begin je met het verwerken van dagelijkse oproepen en nieuwe orders, waarbij databases gebruikt worden. Onze ordermanagers bereiden dit voor, maar jij zorgt ervoor dat de databases perfect ingericht worden, zodat de productie de order daarna vlekkeloos kan verwerken. Dat betekent dat je alles zorgvuldig controleert, foutjes opspoort en checkt of alles compleet is. Op dit moment werken we grotendeels met Excel en het inrichten van mailmerge behoort tot je dagtaken.

Als de geautomatiseerde processen op rolletjes lopen en de databases voor de nieuwe orders perfect worden aangeleverd door de klant, hou je tijd over om de IT-manager te ondersteunen bij het inrichten van nieuwe ICT-processen of het verbeteren van de bestaande processen. Ook het ICT-beheer kan dan onderdeel uitmaken van je takenpakket.


Wie ben jij?

Excel kent geen geheimen voor jou. Je weet dat een klein foutje in een database grote gevolgen kan hebben, dus je hebt er plezier in om alles tot in de puntjes te controleren en op orde te maken. Je houdt ervan om je werk goed te organiseren en bent niet bang om een vraag te stellen als je denkt dat er iets niet klopt. Je vraagt net zo lang door totdat je zeker weet dat de database helemaal op orde is.

Om je werk goed te kunnen doen, hoef je geen developer te zijn, maar we vinden het wel fijn dat je een paar stappen verder kunt denken. Dat je in staat bent te leren om ook met andere dataverwerkingssystemen te werken.

Databeheer is een essentiële functie binnen DCP. Als de verwerking van data hapert, komt onze productie stil te liggen. Het is dus belangrijk dat je niet zenuwachtig wordt van deadlines en dat je je focus kunt bewaren bij stress. Natuurlijk moet jouw werk gewoon doorgaan als jij een dag vrij bent of vakantie hebt. Daarom verwachten we van je dat je alles goed documenteert. Zo kan een collega jouw werkzaamheden overnemen en de productie gewoon blijven draaien.

Verder:

 • heb je minimaal een mbo 3- of 4-opleiding (ICT) afgerond of relevante werkervaring
 • werk je nauwkeurig, secuur, gefocust en doortastend
 • kun je goed overzicht bewaren
 • ben je communicatief vaardig
 • ben je initiatiefrijk
 • kun je zelfstandig werken
 • voel je je verantwoordelijk voor je eigen werk
 • heb je een streepje voor als je naast Nederlands ook het Engels beheerst


Wie zijn wij?

DCP is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om plastic passen, labels en etiketten. We drukken labels en etiketten, cadeaukaarten, klantenkaarten, ledenpassen, chipkaarten en nog veel meer. Daarnaast leveren we printers, accessoires en systemen. We hebben zelfs ons eigen labelmerk: TopDutch Labels.

We printen unieke gegevens op de passen of etiketten, zoals namen, adressen en barcodes en verzorgen mailingen tot aan de deurmat. DCP beschikt over een eigen drukkerij waar we gebruik maken van moderne technieken. Onze klant kan rekenen op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle levering.


Arbeidsvoorwaarden

Omdat de (geautomatiseerde) dataverwerking een continu proces is, is het fijn dat je er elke dag bent. Daarom zoeken we iemand die 32 tot 36 uur aan de slag wil, verdeeld over 5 werkdagen. Het startsalaris bedraagt € 2.100 - € 2.300, op basis van 36 uur. Daarnaast bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget, thuiswerkondersteuning). Maar vooral bieden we je een organisatie waarin jij je kan ontplooien, waarin je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen en waarin je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!


Solliciteren maar!

Enthousiast geworden en wil jij onderdeel uitmaken van het gepassioneerde en gezellige team van 20 DCP-ers? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt die mailen naar Rudolf Klijnhout via rudolf@dcp.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie mag je Rudolf ook bellen op telefoonnummer 050 579 00 84. Of neem een kijkje op onze website: www.dcp.nl.

Weet jij ons te overtuigen dat jij de juiste kandidaat voor deze functie bent, dan kom je per direct bij ons in dienst op basis van een contract voor bepaalde tijd.