• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Cadeaukaart systeem

Dutch Card Printing (DCP) is er om jouw cadeaukaart te maken. Onze dienstverlening loopt van enkel de levering van offset bedrukte cadeaukaarten tot en met cadeauverpakkingen, fulfilment en webbased ICT-oplossingen. De stap naar een intelligente cadeaukaart maken is dankzij de samenwerking met onze gerenommeerde partners eenvoudig te realiseren. Wij kunnen een cadeaukaart maken die bijvoorbeeld functioneert als entreebewijs of om betalingen te verrichten. Wij bieden een compleet giftcardpakket om jullie te ontzorgen.

Giftcard

De voordelen van onze cadeaukaart

 1. Moderne giftcards genereren meer omzet

 2. Eigen identiteit van card versterkt je imago

 3. Op- en afwaardering met elk gewenst bedrag

 4. Waarde van de cadeaukaart online te checken op je website

 5. Vaak goedkoper dan fysieke cadeaubonnen

 6. Compleet giftcardpakket

 7. Minder administratieve last door een ICT-applicatie

 8. Ongevoelig voor fraude

 9. Op donderdag geen giftcards meer? Een telefoontje en vrijdag is de herdruk klaar om te versturen.

Vraag prijs aan

Aankopen in de winkel

Online cadeaukaart systeem

Onze webbased giftcard oplossing maakt gebruik van de aanwezige pinterminals op iedere toonbank. Om het cadeaukaart systeem in werking te stellen, hoeven wij alleen maar op afstand in te loggen op de pinterminal en deze geschikt te maken voor giftcard transacties.

Vraag gratis voorbeeldpassen aan

Smart cadeaukaarten

Veel cadeaukaarten worden vanwege het bedieningsgemak voorzien van barcodes. De “streepjescode” die we zien in de supermarkt is het meest bekend, maar er zijn nog vele andere soorten die gebruikt worden in de industrie. Wij adviseren je graag over het type barcode in combinatie met de functionaliteit en lay-out van je cadeaukaart. Het maken van de keuze voor een type barcode kunnen wij, indien gewenst, bespreken met jullie eigen ICT/kassasoftwareleverancier. Je krijgt hierdoor de garantie dat de gekozen barcode op de klantenkaart functioneert met je eigen ICT-systeem.

Hoeveel leveren cadeaukaarten op?

Wil je weten hoeveel geld je met cadeaukaarten kunt verdienen? Vraag dan gratis en vrijblijvend ons terugverdienmodel aan.