• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Cadeau4jou - laat je collega’s zelf kiezen

Makkelijk en snel geregeld, iedereen blij


Soms wil je je medewerkers iets geven. Het einde van het jaar bijvoorbeeld is een mooi moment om ze te bedanken voor hun inzet. Maar ook een verjaardag, jubileum, secretaressedag, dag van de zorg, een huwelijk of geboorte kan aanleiding zijn voor een leuk cadeau. Alleen, wat geef je ze? Met Cadeau4Jou kunnen ze zelf een geschenk uitkiezen. Zo maak je iedereen blij! Ook jezelf, want alles is supersnel geregeld.

cadeau4jou

Wij maken een gepersonaliseerde webshop voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat je medewerkers een unieke cadeaukaart thuisgestuurd krijgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de kaarten bij je bedrijf te laten bezorgen. Dan kun je ze zelf overhandigen aan je medewerkers. Wel zo persoonlijk! En dat al vanaf 5 cadeaukaarten en een budget van 20 euro per kaart.

Ja, hier wil ik alles over weten


gepersonaliseerde webshop


Je eigen gepersonaliseerde webshop

DCP zorgt ervoor dat de webshop waarin jouw medewerkers hun cadeau kunnen uitkiezen helemaal past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen, is ons je eigen logo, huisstijlkleuren en eventuele afbeeldingen te mailen. Een persoonlijke boodschap maakt de webshop natuurlijk helemaal af. Dat kan zelfs in de vorm van een introfilmpje dat je zelf maakt en naar ons opstuurt.

Bekijk een demo

digitale kerstmarkt


Of kies voor de digitale kerstmarkt

Gebruik je Cadeau4jou als eindejaarsgeschenk en wil je het kerstgevoel nog meer benadrukken? Kies dan voor de digitale kerstmarkt. Je webshop ziet er dan letterlijk uit als een sfeervolle kerstmarkt, waar je collega’s gezellig kunnen rondstruinen. Ook de verpakkingen en kaarten maken we geheel in kerstmarktsfeer. Een persoonlijke boodschap maakt de digitale kerstmarkt natuurlijk helemaal af.

Bekijk een demo


kies je eigen cadeau

Zo werkt het - in 4 simpele stappen


Stap 1: Je medewerker ontvangt een cadeaubon, verpakt in een stijlvolle giftbox of (kerst)kaart, of een digitale voucher

Stap 2: Je medewerker logt in op jouw eigen gepersonaliseerde webshop of digitale kerstmarkt

Stap 3: Je medewerker kiest zelf een cadeau uit een ruim assortiment

Stap 4: De cadeaus worden kosteloos verzonden naar het opgegeven (huis)adres.


Ruim assortiment

Jij bepaalt de inhoud van de webshop. We hebben een ruim assortiment cadeaus voor je en ook dagjes uit, tijdschriften, boeken en cadeaukaarten. Afhankelijk van de waarde die jij bepaalt, kan de ontvanger ook meerdere cadeaus kiezen, of (een gedeelte) doneren aan een goed doel. Ook handig: de ontvanger kan op verschillende momenten geschenken bestellen. Dit hoeft niet in één keer. De cadeaukaart is onbeperkt geldig.

assortiment


Kies je eigen verpakking!

cadeau4jou

Optie 1 - Luxe giftbox

Je medewerkers krijgen een luxe giftbox met daarin een (kerst)kaart met jouw persoonlijke (kerst)wens. Natuurlijk zit er ook een unieke Cadeau4jou giftcard in de box waarmee ze kunnen inloggen op de gepersonaliseerde webshop of digitale kerstmarkt.

eigen wikkel

Extra - Eigen wikkel

Voor 50 cent extra per cadeaukaart (vanaf 500 stuks) doen we jouw eigen gepersonaliseerde wikkel om de giftbox. Deze kun je dus helemaal vormgeven in de huisstijl van jouw bedrijf. Of gebruik een van de standaard sjablonen en voeg je eigen logo toe.

kaart


Optie 2 - Luxe gevouwen kaart

De unieke Cadeau4jou giftcard wordt in een mooie dubbele kaart geplakt. Hier kun je je eigen bedrijfslogo en persoonlijke (kerst)wens op zetten.

e-voucher


Optie 3 - E-voucher

Liever digitaal gemak? Kies dan voor een gepersonaliseerde e-voucher en stuur die met jouw persoonlijke boodschap naar je medewerkers.


kerstcadeautjes

Alle voordelen op een rijtje

 • Groot & divers assortiment geschenken
 • Je medewerker kiest zijn cadeau(s) op basis van punten
 • Mogelijkheid om bij te betalen via iDeal (optie)
 • Gepersonaliseerde webshop in de stijl van jouw bedrijf
 • Responsive webshop - ideaal op tablet of smartphone
 • Snelle levering cadeaus
 • De cadeaubon is onbeperkt geldig
 • Leuk voor kerst, maar ook leuk voor verjaardagen, jubilea en andere feestjes

Dit wil ik ook!

Ben je enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Onze collega Erik neemt graag alle details met je door. En hij helpt je natuurlijk ook graag als je nog vragen hebt.

Neem contact op met Erik

Erik Oldengarm


logo Cadeau4jou


DCP is officieel reseller van Cadeau4jou, een concept van SterKado