• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Cliptangen

Bij Dutch Card Printing (DCP) vind je alles voor jouw plastic pas of naambadge onder één dak. Zo kun je met een cliptang en ponstang eenvoudig zelf een riemgleuf of een rond boorgat in een plastic pas ponsen zodat de pas als badge gebruikt kan worden in combinatie met een badgeclip, badgejojo of badgekoord. Je hebt de keuze uit een tafelmodel en handmodel.

Interesse? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden en bestel jouw cliptang en ponstang bij DCP.

Bekijk als Foto-tabel Lijst

3 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Goed
  Cliptang handmodel Robuuste handmodel cliptand voor het ponsen van ee...
  € 69,00
 2. Goed
  Cliptang tafelmodel Robuuste tafelmodel cliptand voor het ponsen van e...
  € 149,00
 3. 1
  Ponstang boorgat handmodel Robuuste handmodel cliptang voor het ponsen van ee...
  € 129,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

3 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van cliptang tot badgeclip, jojo en cardprinter

Naast een cliptang kun je ook accessoires voor jouw plastic pas of naambadge bestellen, zoals badgehouders, jojo’s en badgekoorden. Je vindt ze in onze webshop. En niet te vergeten de pasjes zelf! We bieden je de mogelijkheid zelf met je pasjes aan de slag te gaan, met je eigen cardprinter en blanco pasjes, of deze door ons te laten bedrukken met een ontwerp op maat.

Plastic pas met riemgleuf

Bestel bij DCP ook onbedrukte witte PVC pasjes met een riemgleuf aan de korte zijde. Geschikt om met een cardprinter te voorzien van een opdruk in kleur of zwart.

Profiteer van de voordelen van DCP

Profiteer ook van de vele voordelen van DCP. Wij leveren met kennis, creativiteit en zorg producten van hoogwaardige kwaliteit. Met onze producten verstevig je als bedrijf of vereniging de binding met je relaties, door middel van uiteenlopende loyaliteits- en retentieconcepten. Wij werken dan ook flexibel en innovatief. Daarbij hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Onze stroom komt van Nederlandse windmolens en heeft de allerlaagste CO2-footprint.