• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

NiceLabel Designer

Labelprinter software / artikelnummer: NLDEXX001S
  • Gebruiksvriendelijke labelontwerper
  • Voorgeprogrammeerde printsjablonen
  • 20 voorgeprogrammeerde talen
  • Templates met dynamische data
  • Universeel printen
  • Afdrukken op aanvraag
  • Vanaf €345
Prijs op aanvraag
Op bestelling leverbaar

Prijs op aanvraag

Vrijblijvend advies nodig? Stuur je adviesvraag op.

NiceLabel Designer

Met NiceLabel Designer software, ontwerp en print je heel eenvoudig zelf barcodelabels, zonder de hulp van ingewikkelde IT-implementaties. Hiermee voorkom je printfouten waardoor je de productiviteit verhoogt.

Staat labels printen niet centraal in je dagelijkse werkzaamheden maar wil je toch een probleemloze oplossing als je een keer moet printen? Dan is NiceLabel Designer de perfecte oplossing. De software is geschikt voor kleine en middelgrote organisaties met slechts enkele gebruikers en weinig labelvariaties of printopdrachten.

Eenvoudig labels ontwerpen

De Label Designer software heeft eenvoudige interface die lijkt op Microsoft Word. Met deze herkenbare gebruikersomgeving kan werkelijk elke medewerker een label ontwerpen. Het programma bevat allerlei voorgeprogrammeerde onderdelen waarmee je binnen enkele minuten, zonder codering of training, een label kunt ontwerpen. Met deze praktische functionaliteit voorkom je een wildgroei aan labels.

Naast de voorgeprogrammeerde designs is er ook een mogelijkheid om zelf templates toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van ‘smart templates’. Deze worden met dynamische data opgemaakt waardoor je heel eenvoudige geautomatiseerde informatie op labels verwerkt.

Label ontwerpen gif 1

Label ontwerpen gif 2

Eenvoudig labels printen

Of je nu de standaard labels kiest of een eigen ontwerp gebruikt, alle labels zijn universeel te printen. Dat heeft als voordeel dat je geen aparte labels hoeft te ontwerpen voor andere merken printers. Alle labels worden met dezelfde consistentie afgedrukt met maximaal resultaat op 4K label printers.

De printmodule van NiceLabel is zo ontworpen dat printfouten tot een minimum worden beperkt. Dat komt door het alles-in-één printformulier. Dit formulier zet database-informatie, printerinstellingen en een afdrukvoorbeeld overzichtelijk op één scherm. Hierdoor zie je als eindgebruiker snel wat er eventueel moet worden aangepast voordat je de labels daadwerkelijk print.

Verschillende versies beschikbaar

NiceLabel Designer is in twee versies verkrijgbaar: Designer Express en Designer Pro. Het grote verschil is dat je met de Express-versie één gebruiker hebt met een onbeperkt aantal printers, met de Pro versie heb je meerdere gebruikers op een vast aantal printers. Daarnaast zijn er bij Pro meer mogelijkheden om databases aan te sluiten. Waar Designer Express met alleen Microsoft Excel en Tekst Files werkt, heeft Designer Pro de mogelijkheid om Microsoft Access, SQL Server en Oracle aan te sluiten. 

Waarom koop je Nicelabel bij DCP

Wij zijn Authorized Partner van NiceLabel. Dat wil zeggen dat we alle producten van NiceLabel mogen verkopen én ondersteunen. Onze verkopers zijn dan ook persoonlijk opgeleid door de specialisten van NiceLabel. Van implementatie tot aan customer support, wij ontzorgen bij het hele proces. Dat doen we gewoon vanuit Groningen en in begrijpelijk Nederlands. Wel zo makkelijk. Wij zijn pas blij als jullie dat zijn.

Soms is het misschien even zoeken naar een alles-in-éen printoplossing. Neem voor advies contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Wil je liever eerst zelf sleutelen? Download dan het proefabonnement.

 

Producten die wij uit voorraad kunnen leveren en die besteld zijn voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Wij verzenden je order met GLS. Op de dag van verzenden ontvang je een e-mail met een track-and-trace link waarmee je je zending vanaf 8.00 uur 's ochtends kunt volgen. Zo weet je precies waar jouw pakketje is.

Handleidingen

Video's


Install and Activate (7:44)

Quick Label Design intro (1:55)


Designing your first solution (6:27)

Designing Your First Label (9:21)


Introduction to Dynamic Data manager (4:10)

How to Print Barcodes (2:36)


Customize your print form (3:53)

Printing From Excel (5:50)


Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NiceLabel Designer
Uw waardering

Direct advies nodig?

Heb je vragen?

Laat ons terugbellen: