Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Nationale Bibliotheekpassen

Dutch Card Printing heeft het keurmerk Nationale Bibliotheekkaart ontvangen van de Vereniging Openbare Bibliotheken. Als officiële leverancier levert Dutch Card Printing aan alle bibliotheken van Nederland.

Voordelen van Dutch Card Printing zijn de snelle levering en expertise op het gebied van druktechniek en programmering. Dutch Card Printing drukt de nationale bibliotheek kaart in eigen huis. Dit betekent levering binnen 5 tot 10 dagen. Oplages vanaf 500 stuks zijn al mogelijk tegen een gunstig tarief. Uiteraard leveren wij ook oplages tot 100.000 en meer.

 

bibliotheekpas volwassenen

Meer dan alleen een kaart

Door onze expertise op het gebied van programmering kunnen wij ook voor derde partijen de kaarten op verzoek programmeren. Hierdoor kunnen samenwerkende partijen gebruik maken van 1 nationale bibliotheekkaart. Scholen en of zorginstellingen kunnen op deze manier samen met de lokale bibliotheken diensten aanbieden, waarbij 1 kaart wordt gebruikt.

 

 

Milieuvriendelijke druktechniek

Wij garanderen een milieuvriendelijke productie. Bij het complete drukproces van wens naar gedrukte plastic card komen geen schadelijke stoffen vrij.

 

bibliotheekpas jeugd