Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Levertijden

Bedrukte passen

In 3 tot 5 dagen na akkoord van de pdf ontvang je de bestelde passen. Dat is bij ons standaard. Je kunt ook een datum in onze productie vastleggen, dan wordt die dag gedrukt en heb je meer tijd voor het ontwerpen van de pas en het eventueel aanleveren van een (klanten)database.

In overleg kunnen wij besluiten om de passen niet zelf in Groningen te drukken, maar bij onze partners in Europa of het Verre Oosten. Uiteraard is de levertijd dan langer. De levertermijn start vanaf het moment van akkoord pdf. Je kunt rekening houden met 2 tot 3 weken (afhankelijk van de oplage). Extern gedrukte passen personaliseren wij altijd in Groningen. Je database gaat nooit de deur uit.

 

Blanco passen en cardprinters

Als je voor 16:00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Dat geldt bijvoorbeeld voor cardprinters, blanco passen, linten en accessoires die op voorraad staan.

 

Cardverpakking in eigen ontwerp

Als je een cardverpakking wilt bestellen, leveren wij dat in 5 tot 8 dagen na akkoord pdf. Dat geldt voor de standaard varianten, die ook in de webshop worden verkocht. 

 

Overig drukwerk (briefpapier, flyers, enveloppen enz.)

Als wij je passen ook naar je doelgroep mogen versturen, organiseren wij het benodigde drukwerk. Dat is meestal in 5 tot 8 dagen na akkoord pdf klaar.

 

Cardmailing en fulfilment

Als een card onderdeel is van een mailing, maken wij in overleg een projectplanning. Wij plannen altijd terug vanaf het moment dat jij de mailing wilt verzenden. In de projectplanning staan alle belangrijk aanlever- en besluitvormingmomenten. Hierdoor garanderen wij de afgesproken leverdatum.