• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Smart labels & tags

Door de nieuwste smart technieken zijn labels en etiketten zoveel meer geworden dan simpele stickers met productinformatie. Smart labels en tags bieden de mogelijkheid gegevens gemakkelijk te beheren. Zet smart labels en tags in voor bijvoorbeeld het beveiligen van goederen, het registreren en volgen van materialen en als toegangscontrolesysteem. DCP is gespecialiseerd in smart labels en tags en kent de mogelijkheden van RFID, MIFARE en NFC als geen ander. Zo bieden we je graag een maatwerk advies en bestel je in onze webshop eenvoudig smart tags, labels en etiketten. Zo vind je een geschikt label voor elke toepassing.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en bestel jouw smart labels en etiketten direct online.

Vraag prijs aan

Bekijk als Foto-tabel Lijst

6 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. L 100  label rfid uhf 70 x 14 mm. papier. impinj monza r6. met
  Label RFID UHF 70 x 14 mm. Papier. Impinj Monza R6. met kleefzijde. EPC Size 96 bit Papieren label/etiket met de Impinj Monza R6 RFID-c...
  € 1,00
 2. L 101  label rfid uhf 4' x 6' pvc wit glanzend zelfklevend. ali
  Label RFID UHF 4" x 6" PVC wit glanzend zelfklevend. Alien Higgs-4 chip. 128-EPC Bits Wit, glanzend en zelfklevend label met de Alien Hig...
  € 0,25
 3. L 100 30v  nfc sticker ntag 216 vierkant 30 mm wit permanent kl
  NFC sticker Ntag 216 vierkant 30 mm wit permanent klevend Witte sticker/label met de NFC Ntag 216. Permanent...
  € 1,50
 4. L 100 30r  nfc sticker ntag 216 rond 30 mm wit permanent kleven
  NFC sticker Ntag 216 rond 30 mm wit permanent klevend Witte sticker/label met de NFC Ntag 216. Permanent...
  € 1,50
 5. L 100 40v  nfc sticker ntag 216 vierkant 40 mm wit permanent kl
  NFC sticker Ntag 216 vierkant 40 mm wit permanent klevend Witte sticker/label met de NFC Ntag 216. Permanent...
  € 1,50
 6. L 100 40r  nfc sticker ntag 216 rond 40 mm wit permanent kleven
  NFC sticker Ntag 216 rond 40 mm wit permanent klevend Witte sticker/label met de NFC Ntag 216. Permanent...
  € 1,50
Bekijk als Foto-tabel Lijst

6 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RFID, MIFARE en NFC labels & tags

Labels en etiketten worden voorzien van verschillende smart technieken. Hieronder de belangrijkste verschillen tussen RFID, MIFARE en NFC labels en tags op een rij.

 • RFID: RFID, ofwel Radio Frequency IDentification, is een technologie om van een afstand informatie af te lezen van RFID tags, labels of stickers. RFID is de geavanceerde opvolger van de streepjescode. Er is hierbij geen fysiek contact nodig om te scannen. RFID tags zijn geschikt voor vele doeleinden zoals toegangspasjes, voorraadbeheer en nauwkeurige tijdregistratie.

 • MIFARE: MIFARE tags en labels met een microprocessorchip. MIFARE is een type RFID chip. Ze zijn geschikt voor verschillende doeleinden zoals beveiliging, tweetrapsauthenticatie, en/of toegangscontrole. Ook is een MIFARE chip geschikt voor het geven van extra informatie bij producten.

 • NFC: NFC tags zijn geschikt voor contactloze communicatie voor een korte afstand (maximaal 10 cm). NFC tags zijn eenvoudig uit te lezen met een smartphone met NFC functionaliteit. Dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld toegangscontroles, contactloos betalen en productlabels.

Wij geven je graag persoonlijke advies welke smart technieken geschikt zijn voor jouw labels en etiketten.

Je eigen labels en etiketten laten programmeren

Smart labels en tags kunnen door DCP worden geprogrammeerd of uitgelezen. Als je een database wilt met de chip ID-nummers, lezen wij deze ID-nummers uit en ontvang je naast de smart labels en tags ook een Excel-document met alle chip ID-nummers. Wij kunnen daarnaast de beveiligingssleutel en/of de sectoren van de chip voor je programmeren.

Smart labels en tags bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over Smart labels en tags of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct RFID, MIFARE of NFC labels bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag prijs aan