• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Godex RT730i labelprinter

DCP is leverancier van labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson en Sato. Met een brede keuze aan inkjet en thermische printers bieden we voor elke werkomgeving en uitdaging een passende oplossing. Van retail tot magazijn en van gezondheidszorg tot productieomgeving, wij hebben de labelprinter die bij jouw organisatie past. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires zoals cartridges, printerlint en software. Alles dus zodat jij kunt (blijven) vertrouwen op een labelprinter van topkwaliteit.

Dus wil jij een labelprinter kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw labelprinter direct online.

Vraag prijs aan

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. G rt730i  godex rt730i desktop labelprinter 300dpi met display
  Godex RT730i labelprinter 300dpi met display USB/ethernet Godex’s RT730i labelprinter is ideaal voor lichte...
  € 449,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen labelprinters

Een eigen labelprinter biedt verschillende interessante voordelen. Onderstaand de belangrijkste voordelen omtrent label(printer)s op een rij:

 • Je krijgt real time inzicht in voorraadbeheer

 • Kwaliteitsborging door labels met heldere productinformatie en houdbaarheidsdata

 • Verkleining foutmarge binnen (logistieke) processen door een hogere accuraatheid

 • Flexibiliteit door de mogelijkheid om zelf direct labels te printen wanneer jij dat nodig hebt

De brede toepassingen van label printers

Labels bieden zeer veel mogelijkheden, zeker gecombineerd met moderne technologieën. Veel voorkomende toepassingen zijn bijvoorbeeld:

 • Het tracken van producten tijdens het logistieke proces met RFID labels of barcodes

 • Het labelen van goederen en orders binnen het magazijn voor een soepele orderpicking

 • Etiketten voor voedingswaren met informatie over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid

 • Labels voor medicatie, samples of polsbandjes van patiënten

Labels worden vooral veel gebruikt binnen de productie, logistiek, retail en gezondheidszorg, maar bieden natuurlijk ook daarbuiten volop mogelijkheden. Denk aan tickets voor events of ondersteuning voor toegangscontrolesystemen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos met een eigen labelprinter binnen handbereik.

De beste labelprinters én accessoires

Bij DCP bieden we enkel de beste labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson, Sato en Godex. Stuk voor stuk merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast complete label printers bieden we echter ook alle gewenste accessoires zoals blanco of voorbedrukte labels, printerlint, cartridges en software. Zo bestel je ook eenvoudig achteraf de accessoires die jij nodig hebt online.

Installatie & ondersteuning voor jouw labelprinter

Het installeren van onze label printers is eenvoudig en snel geregeld. Loop je echter toch tegen zaken aan? Dan kijken we graag even met je mee door op afstand in te loggen op je computer. Zo loodsen we je vakkundig door de installatie heen en laten we zien hoe je Excel bestanden koppelt, de design software werkt en je barcodes programmeert.

Ook trainen we jou en je collega’s graag op locatie en bieden we speciale servicecontracten waarmee we eventuele problemen snel en deskundig voor je oplossen.

Labelprinter kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan

Verschil tussen de RT700 en de RT730i

De RT700 en de RT730i zijn bijna identieke printers. Toch zijn er een aantal verschillen tussen de printers waardoor de ene printer geschikter kan zijn dan de andere voor jouw toepassing. Hieronder staan de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de RT700 en de RT730i

RT700RT730i
Printmethode Direct thermal / Thermal transfer Direct thermal / Thermal transfer
Resolutie 203 dpi 300 dpi
Printsnelheid 127 mm per seconde 102 mm per seconde
Maximale breedte van het label 108 mm 105.7 mm
Gewicht 2.4 kg 2.4 kg
diepte, breedte, hoogte printer 280 mm, 210 mm, 186 mm 280 mm, 210 mm, 186 mm

Toepassingen van de RT730i

Van logistiek en transport tot retail en evenementen, de Godex RT730i is geschikt voor allerlei sectoren en doeleinden. Onderstaand de belangrijkste sectoren en doeleinden op een rij:

Retail

 • prijskaartjes

 • content labels

 • bonnetjes

 • coupons

 • verzendetiketten

Magazijn, logistiek en transport

 • verzend- en adreslabels

 • Product serienummers

 • voorraadbeheer

 • overige industriële toepassingen

Evenementen en reizen

 • Door jouw tickets te voorzien van barcodes, kun je de kaartverkoop en toegang volgen en daarnaast de beveiliging van uw evenement verbeteren

Waarom een labelprinter aanschaffen bij DCP

Bij DCP bieden we een totaalservice voor je labelprinter die verder gaat dan enkel de verkoop. Naast complete labelprinters bieden we ook alle gewenste accessoires zoals blanco of voorbedrukte labels, printerlint, cartridges en software. Onderstaand de voordelen van het bestellen van een labelprinter bij DCP.

Godex RT700 Labelprinter kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de Godex RT700 direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.