• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Epson TM-C7500

DCP is leverancier van labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson en Sato. Met een brede keuze aan inkjet en thermische printers bieden we voor elke werkomgeving en uitdaging een passende oplossing. Van retail tot magazijn en van gezondheidszorg tot productieomgeving, wij hebben de labelprinter die bij jouw organisatie past. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires zoals cartridges, printerlint en software. Alles dus zodat jij kunt (blijven) vertrouwen op een labelprinter van topkwaliteit.

Dus wil jij een labelprinter kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw labelprinter direct online.

Vraag prijs aan

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. E tm c7500  epson colorworks tm c7500 industriele inkjet label
  Epson Colorworks TM-C7500 industriële inkjet labelprinter USB/ethernet Epson’s C7500 is de ultieme oplossing voor het af...
  € 6.499,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen labelprinters

Een eigen labelprinter biedt verschillende interessante voordelen. Onderstaand de belangrijkste voordelen omtrent label(printer)s op een rij:

 • Je krijgt real time inzicht in voorraadbeheer

 • Kwaliteitsborging door labels met heldere productinformatie en houdbaarheidsdata

 • Verkleining foutmarge binnen (logistieke) processen door een hogere accuraatheid

 • Flexibiliteit door de mogelijkheid om zelf direct labels te printen wanneer jij dat nodig hebt

De brede toepassingen van label printers

Labels bieden zeer veel mogelijkheden, zeker gecombineerd met moderne technologieën. Veel voorkomende toepassingen zijn bijvoorbeeld:

 • Het tracken van producten tijdens het logistieke proces met RFID labels of barcodes

 • Het labelen van goederen en orders binnen het magazijn voor een soepele orderpicking

 • Etiketten voor voedingswaren met informatie over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid

 • Labels voor medicatie, samples of polsbandjes van patiënten

Labels worden vooral veel gebruikt binnen de productie, logistiek, retail en gezondheidszorg, maar bieden natuurlijk ook daarbuiten volop mogelijkheden. Denk aan tickets voor events of ondersteuning voor toegangscontrolesystemen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos met een eigen labelprinter binnen handbereik.

De beste labelprinters én accessoires

Bij DCP bieden we enkel de beste labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson, Sato en Godex. Stuk voor stuk merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast complete label printers bieden we echter ook alle gewenste accessoires zoals blanco of voorbedrukte labels, printerlint, cartridges en software. Zo bestel je ook eenvoudig achteraf de accessoires die jij nodig hebt online.

Installatie & ondersteuning voor jouw labelprinter

Het installeren van onze label printers is eenvoudig en snel geregeld. Loop je echter toch tegen zaken aan? Dan kijken we graag even met je mee door op afstand in te loggen op je computer. Zo loodsen we je vakkundig door de installatie heen en laten we zien hoe je Excel bestanden koppelt, de design software werkt en je barcodes programmeert.

Ook trainen we jou en je collega’s graag op locatie en bieden we speciale servicecontracten waarmee we eventuele problemen snel en deskundig voor je oplossen.

Labelprinter kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan

Betrouwbaar, consistent en hoogwaardig

De Epson C7500 is uitgerust met de PrecisionCore linehead technologie. In tegenstelling tot op hitte gebaseerde inkjetsystemen, maakt PrecisionCore gebruik van krachtige micromechanische piëzo-elementen om de inktdruppels af te geven. Aangezien geen hitte wordt toegepast, is de printkop permanent en hoeft deze niet te worden vervangen binnen de product levensduur van 500 km ingevoerde papierlengte. Daarnaast bevat de TM-C7500 unieke technologie voor spuitkopcontrole en puntsubstitutie die de kans op drukfouten en dode pixels verkleint door middel van zelfonderhoud. Zo ben je altijd verzekerd van betrouwbare, consistente en hoogwaardige resultaten.

Eenvoudig in gebruik

Met een intuïtief bedieningspaneel, gemakkelijke vervanging van inktpatronen en moeiteloze plaatsing van mediarollen is het instellen en bedienen van de C7500 nog nooit zo makkelijk geweest.

Verschil tussen de Epson C7500 en de C7500G

De C7500 en de C7500G hebben veel overlap. Toch zijn er een aantal verschillen tussen de printers waardoor de ene printer geschikter kan zijn dan de andere voor jouw toepassing. Hieronder staan de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de Epson colorworks C7500 en de TM-C7500G.


TM-C7500

TM-C7500G

Inkttechnologie

DURABrite Ultra

UltraChrome DL

Meest geschikte label

Drukt het beste af op matte media

Drukt het beste af op glanzende media

Afdruksnelheid

Max. 300 mm/sec met 600 × 1200 dpi

Max. 300 mm/sec met 600 × 1200 dpi

Afdrukbreedte

108 mm

108 mm

Productafmetingen

392 × 598 × 395 mm (breedte × diepte × hoogte)

392 × 598 × 395 mm (breedte × diepte × hoogte)

Gewicht printer

37 kg

37 kg

Epson colorworks C7500 kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de Epson TM-C7500 direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.