• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Labelprinters

DCP is leverancier van labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson en Sato. Met een brede keuze aan inkjet en thermische printers bieden we voor elke werkomgeving en uitdaging een passende oplossing. Van retail tot magazijn en van gezondheidszorg tot productieomgeving, wij hebben de labelprinter die bij jouw organisatie past. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires zoals cartridges, printerlint en software. Alles dus zodat jij kunt (blijven) vertrouwen op een labelprinter van topkwaliteit.

Dus wil jij een labelprinter kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw labelprinter direct online.

Vraag prijs aan

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 87

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Eajal4~q
  Epson Colorworks CW-C6500Ae industriële inkjet labelprinter USB/ethernet met automatische papiersnijder On-demand labelprinter Deze 8-inch kleurenlabelprinter (met automatische p...
  € 2.950,00
 2. Epson Colorworks CW-C6500Pe industriële inkjet labelprinter USB/ethernet met peeler
  Epson Colorworks CW-C6500Pe industriële inkjet labelprinter USB/ethernet met peeler On-demand labelprinter Deze 8-inch kleurenlabelprinter (met ingebouwde pee...
  € 3.899,00
 3. E mini eclipse mini
  Eclipse Mini Label Snijmachine Lamineer je labels en snij prachtige vormen uit in iedere gewenste vorm. Zo...
  € 10.500,00
 4. ZT23042-D0E200FZ Zebra labelprinter
  Zebra ZT230 labelprinter tear 203 dpi USB RS232 Ethernet Zebra's meest betaalbare industriële labelprinter biedt een high impact po...
  € 819,00
 5. E tm c7500g  epson colorworks tm c7500g industriele inkjet labe
  Epson Colorworks TM-C7500G industriële inkjet labelprinter USB/ethernet Epson’s C7500G is de ultieme oplossing voor het afdrukken van kleurenetik...
  € 6.479,00
 6. Z hc100 300e 1000  zebra hc 100 polsbandprinter usb
  Zebra HC100 polsbandprinter USB Zebra’s HC100 polsbandprinter maakt het makkelijk om op aanvraag polsband...
  € 589,00
 7. S wwpw2308g  sato pw208nx labelprinter met batterij 203dpi usbw
  Sato PW208NX labelprinter met batterij 203dpi USB/WLAN/bluetooth Sato’s PW208NX labelprinter is een productieve, duurzame en compacte 2-in...
  € 1,00
 8. Praktische vragen en vergelijking printermerken
  Praktische vragen en vergelijking printermerken
  5 Vragen beantwoord bij de keuze van een labelprinter.
 9. ZT41042-T0E0000Z Zebra labelprinter
  Zebra ZT41042 labelprinter tear 203 dpi USB/ethernet Zebra’s ZT410 is ontworpen om grote labels met een ongelooflijke snelheid...
  € 999,00
 10. E tm c7500  epson colorworks tm c7500 industriele inkjet label
  Epson Colorworks TM-C7500 industriële inkjet labelprinter USB/ethernet Epson’s C7500 is de ultieme oplossing voor het afdrukken van kleurenetike...
  € 6.479,00
 11. Case - Geen zorgen met DCP als leverancier
  Case - Geen zorgen met DCP als leverancier
  "Niet alle leveranciers kunnen goed luisteren, maar DCP wel."
 12. S wwcl0g060eu  sato cl4nx labelprinter hf en rtc 203dpi 4inch u
  Sato CL4NX labelprinter HF en RTC 203dpi USB/ethernet Sato’s CL4NX labelprinter is een universele printer en is speciaal ontwor...
  € 3.349,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 87

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen labelprinters

Een eigen labelprinter biedt verschillende interessante voordelen. Onderstaand de belangrijkste voordelen omtrent label(printer)s op een rij:

 • Je krijgt real time inzicht in voorraadbeheer

 • Kwaliteitsborging door labels met heldere productinformatie en houdbaarheidsdata

 • Verkleining foutmarge binnen (logistieke) processen door een hogere accuraatheid

 • Flexibiliteit door de mogelijkheid om zelf direct labels te printen wanneer jij dat nodig hebt

De brede toepassingen van label printers

Labels bieden zeer veel mogelijkheden, zeker gecombineerd met moderne technologieën. Veel voorkomende toepassingen zijn bijvoorbeeld:

 • Het tracken van producten tijdens het logistieke proces met RFID labels of barcodes

 • Het labelen van goederen en orders binnen het magazijn voor een soepele orderpicking

 • Etiketten voor voedingswaren met informatie over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid

 • Labels voor medicatie, samples of polsbandjes van patiënten

Labels worden vooral veel gebruikt binnen de productie, logistiek, retail en gezondheidszorg, maar bieden natuurlijk ook daarbuiten volop mogelijkheden. Denk aan tickets voor events of ondersteuning voor toegangscontrolesystemen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos met een eigen labelprinter binnen handbereik.

Inkjet, lint of thermische labelprinter?

Er zijn verschillende soorten printtechnieken: Inkjet, thermisch transfer of direct thermisch. Het onderscheid tussen deze drie technieken is belangrijk bij de keuze van een labelprinter. Onderstaand het verschil tussen een inkjet, lint of thermische labelprinter:

 • Inkjet: Een inkjet labelprinter kan in kleur printen waardoor je extra flexibiliteit en mogelijkheden hebt als het aankomt op productpresentatie. Een inkjetprinter maakt gebruik van cartridges met vloeibare inkt die op het papier gesproeid wordt. Ideaal als je wilt dat jouw label opvalt.

 • Thermisch transfer (lint): Bij de thermische transfer printtechniek wordt de informatie vanaf een printlint op het etiket gedrukt. Het lint bevindt zich tussen het label en de printkop. Daar waar de printkop heet wordt tijdens het printen, wordt de inkt van het lint op het label aangebracht.

 • Direct thermisch: Thermische labelprinters hebben geen inkt of printlint nodig. De printkop verwarmt de thermische etiketten waardoor de coating wordt geactiveerd en er een zwarte afdruk ontstaat op het label. De afdrukken zijn van goede kwaliteit maar kunnen na verloop van tijd wel vervagen. Een thermische labelprinter is ideaal voor verzendlabels, adresstickers of evenementen tickets.

Weet je niet zeker welke techniek het best past bij jouw toepassing? In deze blog kun je meer lezen over de voordelen en nadelen van de verschillende printtechnieken. Daarnaast helpen onze specialisten je graag bij het kiezen van de labelprinter die voldoet aan al je wensen en de juiste capaciteit levert tegen de beste kwaliteit.

Installatie & ondersteuning voor jouw labelprinter

Het installeren van onze label printers is eenvoudig en snel geregeld. Loop je echter toch tegen zaken aan? Dan kijken we graag even met je mee door op afstand in te loggen op je computer. Zo loodsen we je vakkundig door de installatie heen en laten we zien hoe je Excel bestanden koppelt, de design software werkt en je barcodes programmeert.

Ook trainen we jou en je collega’s graag op locatie en bieden we speciale servicecontracten waarmee we eventuele problemen snel en deskundig voor je oplossen.

Labelprinter kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar. 

Neem contact op

Vraag prijs aan