• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Kofferlabels

Wanneer je zelf kofferlabels wil printen ben je jij Dutch Card Printing (DCP) aan het juiste adres. DCP heeft een uitgebreid aanbod aan labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson, Sato en Godex, waarmee je snel en eenvoudig jouw kofferlabel met eigen ontwerp print. Door jouw logo of bedrijfsnaam op de kofferlabel te printen vallen jouw labels zeker op in de massa. Deze bagagelabels zijn perfect voor reisbureaus en vliegmaatschappijen, of als relatiegeschenk.

Bestel een labelprinter voor het maken van kofferlabels snel en eenvoudig online en ga direct aan de slag met jouw eigen koffer- en bagagelabels printen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Ze vertellen je graag meer.

Inspiratie voor plastic pasjes

Doe inspiratie op en bekijk hier voorbeelden van plastic pa ...

Lees verder

S2b 24001700   diamondlabels 25x254mm papier inkjet sleufetikett
Diamond etiketten 25x254mm papier inkjet sleufetiketten voor C3500 (2 rij van 115 stuks) 1 rol á 230 etiketten
€ 18,80€ 22,75
Type papier: Matte Label Label grootte: 25x254mm Kerndiameter: 38mm Aantal labels: 230 (2 x... Lees verder
Nikkels
Kofferriempje KR-001 18 cm zwart met nikkel gesp
€ 0,25€ 0,30
Kleur: zwart met nikkel gesp Materiaal: Kunst leer Lengte: 18cm Lees verder

Op zoek naar prijzen?

Kim en haar collega's maken graag een vrijblijvende offerte ...

Vraag prijs aan

Bijpassende kofferriemen en -lussen bestellen?

Bij DCP hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires om de ervaring compleet te maken. Bestel ze eenvoudig online in onze webshop.

Een plastic pas als kofferlabels

Bij DCP kun je ook terecht voor plastic bagagelabels. Kofferlabels printen op plastic passen in plaats van papieren labels bieden vele interessante voordelen. Zo zijn de plastic kofferlabels bestand tegen een stootje, regen en viezigheid en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Print de kofferlabels zelf met een eigen cardprinter of laat ze maken door DCP.

Kofferlabels zelf printen of meer informatie?

Wil je meer informatie over labelprinters voor koffer- of bagagelabels of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een labelprinter bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.