• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Kofferlabels

Wanneer je zelf kofferlabels wil printen ben je jij Dutch Card Printing (DCP) aan het juiste adres. DCP heeft een uitgebreid aanbod aan labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson, Sato en Godex, waarmee je snel en eenvoudig jouw kofferlabel met eigen ontwerp print. Door jouw logo of bedrijfsnaam op de kofferlabel te printen vallen jouw labels zeker op in de massa. Deze bagagelabels zijn perfect voor reisbureaus en vliegmaatschappijen, of als relatiegeschenk.

Bestel een labelprinter voor het maken van kofferlabels snel en eenvoudig online en ga direct aan de slag met jouw eigen koffer- en bagagelabels printen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Ze vertellen je graag meer.

Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Bijpassende kofferriemen en -lussen bestellen?

Bij DCP hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires om de ervaring compleet te maken. Bestel ze eenvoudig online in onze webshop.

Een plastic pas als kofferlabels

Bij DCP kun je ook terecht voor plastic bagagelabels. Kofferlabels printen op plastic passen in plaats van papieren labels bieden vele interessante voordelen. Zo zijn de plastic kofferlabels bestand tegen een stootje, regen en viezigheid en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Print de kofferlabels zelf met een eigen cardprinter of laat ze maken door DCP.

Kofferlabels zelf printen of meer informatie?

Wil je meer informatie over labelprinters voor koffer- of bagagelabels of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een labelprinter bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.