• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Labelprinter huren

Het huren van een labelprinter is ideaal wanneer je incidenteel een labelprinter wenst te gebruiken, bijvoorbeeld voor jouw evenement of congres. Dutch Card Printing (DCP) verhuurt een breed assortiment aan labelprinters en benodigde randapparatuur.

Je kunt bij ons ook terecht voor labeldesign of software of een online registratiesysteem. Wij hanteren dag- en weekprijzen. Wil je langer dan een week huren, dan is in overleg een speciale prijs mogelijk.

Zebra zd420d labelprinter

Labelprinter met compleet systeem huren

Bij DCP kan je zowel een losse labelprinter leasen als ook een compleet systeem. Een compleet systeem kan bijvoorbeeld bestaan uit een laptop voorzien van de juiste software, webcam, readers, barcodescanners en een labelprinter. Je kan al vanaf 1 printer bij ons terecht.

Onze labelprinters worden compleet geleverd met verbruiksmaterialen. Je betaalt een vaste huurprijs voor de huurperiode en de afdrukken worden naar verbruik berekend. Vooraf ontvang je van ons een opgave van de verwachte kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over de mogelijkheden van huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van DCP. We vertellen je graag meer!

Ben je tevreden en wil je een labelprinter kopen dan helpen wij je natuurlijk ook graag.