Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Kleinere oplages

Werknemerspassen, leerlingpassen, legitimatiepassen of bijvoorbeeld badges worden door ons digitaal geprint bij oplages tot 150 stuks. Elke pas kan unieke gegevens bevatten, zoals namen, pasfoto's of barcodes.

 

Je kunt de bestanden op twee manieren opmaken en aanleveren:

 

  1. Als een pdf met meerdere pagina's
    In bijvoorbeeld Indesign kun je de passen opmaken, waarbij elke pagina de gegevens van één pas bevat. De laatste pagina is bedoeld voor de eventuele achterzijde van de pas. De passen worden het mooist wanneer je een resolutie van tenminste 300 dpi aanhoudt.
  2. Als een lijst met alle unieke gegevens
    Je mailt één pdf met de layout van de pas waarop ook de positie van de variabele velden wordt weergegeven en een excel bestand met de variabele gegevens. De eventuele foto's kun je als losse .jpg bestanden naar ons sturen. De bestandsnaam (bij voorkeur unieke nummers) van de .jpg's komen terug in het excelbestand, bijvoorbeeld:

 

Record ID 
Voornaam Achternaam Functie (Personeels)nummer Jpeg naam
1 Jan Janssen Verkoop 1248 1248
2 Kees van Kooten Receptie 8791 8791
3 Femke de Jong Productie 3646 3646

 

 

Tips

Plastic cards met de mooiste uitstraling bereik je door de bovenstaande aanleverspecificaties in acht te nemen. Dutch Card Printing werkt o.a. met Illustrator, InDesign en Photoshop. Om je ontwerp te drukken op plastic cards, ontvangen wij je bestand bij voorkeur in pdf-formaat. Maar je kunt bijvoorbeeld ook .eps, .ai, .psd, .tiff of .jpg aanleveren. Neem gerust contact op voor overleg over het beste formaat.

Houd er met bitmapformaten als .tiff en .jpg rekening mee dat lijntekeningen en teksten niet scherp worden weergegeven. Bij bitmap formaten die met verlies worden gecomprimeerd, zoals .jpg, is het raadzaam de compressie zo laag mogelijk in te stellen. Heb je je ontwerp van de plastic card met Photoshop gemaakt en bevat deze nog tekstlagen, dan bewaar je je ontwerp het beste als .eps. Hierdoor worden de tekst in vectorobjecten omgezet en leveren ze een scherpe afdruk op de plastic cards.

Ook het aanleveren van andere formaten is in overleg mogelijk. Indien je vragen hebt, neem gerust contact op met onze specialisten via 050-5790084.

Of vul het contactformulier in.

 

Meer lezen

Klik voor informatie over verschillende soorten barcodes en qr-codes.

Of download gratis onze white papers voor extra informatie.