Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Inloggen op het DCP Gift & Loyaltiesysteem

Onze klanten kunnen online inzicht krijgen in de giftcard- of de klantenloyaliteittransacties. Onderstaande button biedt toegang tot deze beveiligde webapplicatie.

login button

Synchroniseren van transacties

Het DCP Gifts & Loyaltiessysteem gebruikt de bekende handterminal die de kaarten op- en afwaardeert. Deze terminal kan middels de meegeleverde kabel aangesloten worden op een computer met internet. Alle transacties die geregistreerd zijn met de terminal worden dan automatisch online geplaatst (synchroniseren). Onze klant kan online kaart saldo's controleren, kaarthouders registreren, totaal rapportages uitprinten en marketingacties starten.

handterminal

 

Op uw eigen website een saldochecker voor uw kaarten

Je kunt een html script ontvangen om op je eigen website een inlog voor je eigen klanten te realiseren. Je klant typt vervolgens op je eigen website het kaartnummer in en ziet direct het saldo van de kaart.

Het is daarom verstandig om regelmatig de terminal te koppelen aan de pc met internet om de gegevens te synchroniseren. Het saldo dat op de kaart staat komt dan overeen met het saldo op internet. Te lang wachten met synchroniseren kan leiden tot misverstand over het resterende saldo.

Nog geen button op je website? Neem dan contact met ons op en wij helpen je hiermee!

 

Onze weblogs over giftcards:

 

Software downloaden & installeren

LET OP! De terminal niet aansluiten op de PC voordat de driver van de terminal is geïnstalleerd. Download en installeer vanaf hier de software door op onderstaande icoontjes te klikken:

button synchronisatie software

button kabel driver

 

Kabel driver

Kies voor de optie uitvoeren. Er verschijnt een scherm met de melding: Driver Installed. You can no (re)connect the device. De terminal driver is nu goed geïnstalleerd. Synchronisatie software Kies voor de optie uitvoeren. Klik op NEXT. Zorg dat in dit scherm de optie Everyone is aangevinkt en Klik op NEXT. Klik in het volgende scherm weer op NEXT om het programma te installeren. Als het programma is geïnstalleerd verschijnt het volgende scherm:

screen shot

Klik op Close om deze installatie af te ronden. Bij eventuele vragen kun je mailen naar of bellen naar 050-5790084.