Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Service en onderhoud

Helpen met installeren

Wij helpen mee om je cardprinter of labelprinter op de juiste manier te installeren. Op afstand kijken wij mee en leggen wij de installatie van de cardprinter of labelprinter uit. Wij maken gebruik van Teamviewer. Teamviewer is een van de toonaangevende oplossingen voor desktop sharing en online-samenwerking via het internet. Als je bij ons de cardprinter of labelprinter hebt gekocht, bieden wij dit gratis aan. Heb je de cardprinter of labelprinter niet bij ons gekocht, dan helpen wij je voor een vast bedrag, te bestellen via onze webshop.

 

service en onderhoud cardprinters

 

Onderhoud van cardprinters en labelprinters

Het is belangrijk dat cardprinters en labelprinters regelmatig worden onderhouden. De cardprinter fabrikanten adviseren om de 1.000 passen een onderhouds sessie te doen. Wij leveren de benodigde onderhoudsproducten en waar nodig helpen je hoe een onderhoudsbeurt uit gevoerd moet worden. Uiteraard mag je de cardprinter of labelprinter naar ons toesturen voor onderhoud. Wij checken dan gelijk of alle printersoftware up to date is en indien nodig regelen wij een upgrade.

 

Reparatie van cardprinters en labelprinters

Als cardspecialist hebben wij van onze fabrikanten de autorisatie om zelfstandig cardprinters en labelprinters te repareren. Door onze jarenlange ervaring weten wij vaak snel wat het probleem is en veelal kunnen wij dit in huis repareren. De belangrijkste onderdelen liggen bij ons op voorraad.

Je krijgt altijd vooraf een heldere prijsopgave wat de reparatie zal kosten en het advies om wel of niet te repareren.

Mocht een cardprinter reparatie langer duren dan een paar dagen, dan kunnen wij als backup de passen voor je personaliseren. Je kunt dus altijd passen blijven uitgeven, ondanks problemen met je eigen cardprinter.

 

Vraag prijs aan


Servicecontracten voor optimale zekerheid

Wij bieden interessante servicecontracten voor optimale zekerheid voor een vast bedrag per printer. Voordelen voor jou:

  • Onderdelen beschikbaar om de printer tijdens het eerste bezoek te repareren. 
  • Indien nodig wordt er een tweede bezoek gepland of een leenprinter beschikbaar gesteld. 
  • Onderdelen* en arbeidsloon inbegrepen 
  • Alle reiskosten (geen extra kosten voor afgelegde kilometers) 
  • Gebruik van originele Zebra onderdelen en gemonteerd door technici die door Zebra zijn getraind en gecertificeerd 
  • Reiniging van de printer, volledige functionele test en, indien van toepassing, installatie van updates tot de nieuwste specificatie.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons op 050-7601209 of mail stefan@dcp.nl of roland@dcp.nl.

 

Teamviewer

In overleg loggen wij in op je computer. Daarvoor kun je het programma Teamviewer installeren.

 

Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

Je hebt het waarschijnlijk al ergens voorbij zien komen: het lage btw-tarief gaat vanaf 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%. Dit heeft gevolgen voor de prijzen van goederen en diensten en je financiële administratie. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en hoe je hier als ondernemer toch nog van kan profiteren....

Lees verder

Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

Is het je opgevallen dat steeds meer slagers, bakkers en andere verswinkels gebruikmaken van kant-en-klaar gedrukte prijskaartjes? De kaartjes formaat bankpas veroveren de toonbank en dat is niet zo gek: ze zijn superhandig, hygiënisch in gebruik en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit....

Lees verder

Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

Als je op zoek gaat naar een labelprinter zijn er heel wat criteria waar je rekening mee moet houden. Een van die criteria is bijvoorbeeld de gebruikte printtechniek: de direct thermische techniek en de thermische transfer techniek. In dit blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, zodat jij de beste keuze voor jouw organisatie kunt maken....

Lees verder