Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Loyaliteitssysteem

Dutch Card Printing (DCP) kan je plastic klantenkaart of ledenpas helemaal op maat maken, met onder andere NAW-gegevens, een nummer of barcode en een ontwerp dat precies bij je organisatie past. Zo kunnen klanten of leden van je bedrijf of vereniging op vertoon van de klantenkaart bijvoorbeeld korting krijgen of punten of producten sparen. We kunnen de klantenkaart zelfs van milieuvriendelijk materiaal (ECOpas®) maken. Met bijvoorbeeld geurinkt laat je je PVC pas nog meer opvallen!

Daarnaast verzorgen wij het complete loyaliteitssysteem. Gepersonaliseerde klantenkaarten, met geprinte brief, de klantenkaart gematcht met de brief, gecouverteerd en ter post aangeboden. Ook de wekelijkse mutaties van nieuwe klanten worden veelal aan ons uitbesteed. Dit alles tegen aantrekkelijke en inzichtelijke prijzen!

klantenkaart

Een loyaliteitsprogramma: ons giftcardsysteem

Een voorbeeld van een loyaliteitsprogramma is ons giftcardsysteem. Moderne giftcards genereren meer omzet en doordat de card een eigen identiteit heeft, wordt jullie imago als bedrijf of vereniging versterkt. Wij drukken offset gepersonaliseerde giftcards evenals bijpassende giftcard verpakkingen, en verzorgen daarnaast webbased online of offline ICT-oplossingen of de complete fulfilment.

 

Vraag prijs aan

 

De mogelijkheden van een klantenkaartsysteem

Er zijn allerlei interessante, nieuwe klantenkaartsysteem mogelijkheden om je klanten of leden nog meer aan je te binden. Veel plastic passen of klantenkaarten worden voorzien van QR codes of barcodes, ook wel streepjescodes genoemd. De belangrijkste reden is uiteraard bedieningsgemak of het weergeven van een speciale boodschap.

Passen met de NFC technologie zijn zeer interessant voor een loyaliteitsprogramma. Zodra de consument de pas op zijn smartphone of tablet legt, opent je website met aanbiedingen of actuele informatie. Deze technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor mobiel betalen.

 

ordermanagers

 

Meer informatie

Heb je nog vragen over de klantenkaarten of ons loyaliteitssysteem, neem dan contact met ons op of bel naar +31 (0)50 579 0084. Wij helpen je graag persoonlijk verder en kunnen je alles uitleggen over de nieuwste technieken en ons complete pakket aan diensten en je adviseren wanneer en hoe je deze technieken het beste kunt introduceren.

 

5 tips als je een klantenkaart gaat maken

Ben je van plan om een klantenkaart in te zetten voor jouw bedrijf? Dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Je wilt tenslotte toch dat deze ook daadwerkelijk bijdraagt aan je succes? Bekijk deze 5 tips voor het maken van een klantenkaart en ga voor een succesvolle klantenkaart (én loyaliteitsprogramma)....

Lees verder

Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

Cadeaukaarten en giftcards zijn niet meer weg te denken uit het retail landschap en biedt zowel consumenten als ondernemers diverse interessante voordelen. Ook iets voor jouw bedrijf? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van giftcards, de aandachtspunten bij het starten met een cadeaukaartsysteem en wat het jou oplevert....

Lees verder