Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Card mailing

Timing en accuratesse zijn essentieel voor een succesvolle mailing, Dutch Card Printing (DCP) weet dat als geen ander. Wij hebben jarenlange ervaring met marketingacties en loyaliteitsprogramma’s. Wij kunnen dan ook die snelle dienstverlening verzorgen waar een geslaagde card mailing om vraagt.

Omdat wij plastic cards en de bijbehorende mailing in eigen huis drukken, met eigen drukpersen, kunnen wij altijd leveren volgens afspraak. Foutloos en snel! Dankzij inkoopvoordeel profiteer je bovendien van portovoordeel, en dus van lagere kosten.

 

Cardmailing

Cardmailing

Eigen drukkerij

Eigen drukkerij

Personaliseren

Personaliseren

 

Mailpacks met cards tot in de puntjes verzorgd

Mailpacks met cards ontzorgen je compleet. We helpen je met het persoonlijke ontwerp van de plastic cards, drukken ze voor je, printen de brief in dezelfde stijl, plakken de cards op de brief (met non-permanente lijm) en versturen deze per envelop.

Zit je te denken aan direct cardmailings die hiervan afwijken en extra opvallen? Ook dat is mogelijk! We denken graag met je mee voor het meest optimale resultaat.

 

Vraag prijs aan

 

Database beheer van je direct cardmailings

Ook jullie als bedrijf of vereniging hebben invloed op het succes van de card mailing. Je kunt je klantendatabase nog tot het laatste moment aanleveren, waardoor je in kunt spelen op de actualiteit. Is er iets belangrijks gebeurd wat een bepaalde groep mensen moet weten? Of zijn er zoveel mutaties geweest in je database? Een mutatie die voor 14:00 uur aan ons wordt doorgegeven, wordt dezelfde dag nog verwerkt. Bovendien is het nabestellen van plastic cards heel eenvoudig. Afhankelijk van het succes van je card mailing, herdrukken wij zo vaak als je wilt.

Kortom, DCP is een geschikte partner voor geslaagde mailpacks met cards. Voor onze designers is geen vraag te gek. We gaan graag de uitdaging aan om tot een verrassend resultaat te komen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat over onze direct cardmailings.

 

Privacywetgeving in beeld: mag je nog ID kaarten maken onder de AVG?

Ieder bedrijf heeft te maken met de AVG. Zeker als je werkt met toegangssystemen en/of identificatie met personeelspassen of badges voor je medewerkers, klanten, patiënten of studenten. In dit blog zoomen we in op de praktijk en laten we zien hoe de persoonsidentificatie van jouw organisatie AVG-proof wordt. En dat is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt....

Lees verder

De nieuwe AVG in een notendop: dit moet je weten

Vanaf 25 mei 2018 geldt er één centrale privacywet voor de verwerking van persoonsgegevens in de EU. Deze AVG heeft grote impact op alle Europese bedrijven, dus ook die van jou. Benieuwd wat deze nieuwe wet inhoudt en waar je aan moet voldoen om een (torenhoge) boete te voorkomen? In dit blog zetten we de belangrijkste zaken voor je op een rij....

Lees verder

Klantenkaarten en privacy - hoe zit het met bescherming van persoonsgegevens?

Afgelopen jaren is de wetgeving rondom de bescherming van persoonsgegevens sterk aangescherpt. Ook als je als bedrijf een klantenkaart wilt invoeren krijg je hier automatisch mee te maken. Maar hoe pak je dat aan en wat moet je weten? Lees in dit artikel de belangrijkste zaken over veilig omgaan met klantgegevens bij de inzet van een klantenkaartsysteem of loyaliteitssysteem....

Lees verder