Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Cadeaukaartsysteem

Cadeaukaart maken

Dutch Card Printing (DCP) is er om jouw cadeaukaart te maken. We leveren met onze drukkerij in Groningen dagelijks kleurrijke plastic cards. Snel, flexibel en innovatief. De stap naar een intelligente cadeaukaart maken, is dankzij de samenwerking met onze gerenommeerde partners eenvoudig te realiseren. Wij kunnen een cadeaukaart maken die bijvoorbeeld functioneert als entreebewijs of om betalingen te verrichten.

 

giftcard

De voordelen van onze cadeaukaart zijn:

  1. Moderne giftcards genereren meer omzet
  2. Eigen identiteit van card versterkt jullie imago
  3. Op- en afwaardering met elk gewenst bedrag
  4. Waarde van de cadeaukaart online te checken op je website
  5. Vaak goedkoper dan fysieke cadeaubonnen
  6. Minder administratieve last door een ICT-applicatie
  7. Ongevoelig voor fraude
  8. Op donderdag geen giftcards meer? Een telefoontje en vrijdag is de herdruk klaar om te versturen.

 

Vraag prijs aan

 

Wij leveren cadeaukaarten en het cadeaukaart systeem aan diverse organisaties en retailers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Onze dienstverlening loopt van enkel de levering van offset bedrukte cadeaukaarten tot en met cadeauverpakkingen, fulfilment en webbased ICT-oplossingen. Wij bieden een compleet giftcardpakket om jullie te ontzorgen.

 

Aankopen in de winkel

 

Online cadeaukaart systeem

Onze webbased giftcard oplossing maakt gebruik van de aanwezige pinterminals op iedere toonbank. Om het cadeaukaart systeem in werking te stellen, hoeven wij alleen maar op afstand in te loggen op de pinterminal en deze geschikt te maken voor giftcard transacties.

 

 

Barcodes

Veel cadeaukaarten worden vanwege het bedieningsgemak voorzien van barcodes. De “streepjescode” die we zien in de supermarkt is het meest bekend, maar er zijn nog vele andere soorten die gebruikt worden in de industrie. Wij adviseren je graag over het type barcode in combinatie met de functionaliteit en lay-out van je cadeaukaart. Het maken van de keuze voor een type barcode kunnen wij, indien gewenst, bespreken met jullie eigen ICT/kassasoftwareleverancier. Je krijgt hierdoor de garantie dat de gekozen barcode op de klantenkaart functioneert met je eigen ICT-systeem.

Ook de verpakking heeft een belangrijke functie. Dat begrijpen wij als geen ander en dus zal de cadeaukaart die we maken een onvergetelijk cadeau worden. Genoeg opties dus voor je persoonlijke cadeaukaart systeem!

 

Hoeveel leveren cadeaukaarten op?

Wil je weten hoeveel geld je met cadeaukaarten kunt verdienen? Vraag dan gratis en vrijblijvend ons terugverdienmodel aan.

 

Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

Cadeaukaarten en giftcards zijn niet meer weg te denken uit het retail landschap en biedt zowel consumenten als ondernemers diverse interessante voordelen. Ook iets voor jouw bedrijf? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van giftcards, de aandachtspunten bij het starten met een cadeaukaartsysteem en wat het jou oplevert....

Lees verder


 

Vraag prijs aan