Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Op piekmomenten meer dan 100.000 giftcards voor STERKADO

Contactpersoon: Hans Opmeer
Eigenaar SterConcepts
 

Als specialist in plastic pasjes levert DCP maatwerk aan klanten in uiteenlopende branches. Voor onze klant SterConcepts hebben we plastic giftcards ontwikkeld ter vervanging van de papieren cadeaubonnen en leveren we op piekmomenten meer dan 100.000 giftcards. Maar daar blijft het niet bij. Lees onderstaand meer over deze case en de succesvolle samenwerking met de klant.


Hans Opmeer“DCP is een betrouwbare en zeer prettige leverancier om mee te werken,
staat open voor nieuwe uitdagingen

en is voortdurend mee op zoek naar nieuwe ontwikkelkansen
wat beide bedrijven ten goede komt"

 

pas van Sterkado

Wat was de uitdaging?

STERKADO is een keuze cadeau waarbij medewerkers van bedrijven een gepersonaliseerde giftcard krijgen om vervolgens zelf 1 of meerdere cadeaus uit te kiezen. Met de introductie en uitgebreide mogelijkheden van plastic giftcards was het tijd om de papieren STERKADO cadeaubon te vervangen. Niet alleen vanuit functioneel perspectief, maar ook omdat plastic giftcards een veel mooiere uitstraling hebben. Een wijziging met een flinke (technologische) impact op de organisatie.

 

De wensen van de klant

 

Onze oplossing

Om tegemoet te komen aan deze wensen hebben we samen met het STERKADO team een pasklare oplossing ontwikkeld. De klant laadt, binnen het personaliseer portal van STERKADO, het bedrijfslogo op waarna het direct op de giftcard wordt geplaatst en bij DCP het productieproces ingaat. Binnen 24 uur ‘rollen’ de plastic passen met logo klant van de band.

Daarnaast nemen we met onze fulfilment service ook het volledige logistieke proces uit handen. In het gezamenlijk ontwikkelde scanportal worden de giftcards met logo gescand alvorens ze worden verpakt in een van de STERKADO giftbox verpakkingen waarna ze naar de klant worden gestuurd.

Zo ontvangt iedereen, snel en op tijd, een giftcard met logo en met de juiste persoonlijke code en waarde.

 

Het resultaat

Afgelopen jaren hebben DCP en SterConcepts intensief samengewerkt met als resultaat een zeer gestroomlijnd proces waarbij we giftcards binnen 24 uur personaliseren en direct klaarzetten om te verzenden.

Door het gestroomlijnde proces is DCP ook tijdens piekdrukte in staat orders snel te verwerken zodat ook last-minute bestellingen snel en goed geleverd worden.

De klant van STERKADO reageert naast de snelle levering ook zeer positief op de uitstraling van de giftcards. SterConcepts heeft gemerkt dat klanten er zelfs om vragen. De gepersonaliseerde plastic passen met logo worden dus niet alleen opgemerkt, maar ook gemist bij afwezigheid. Schitteren(d) in afwezigheid zullen we maar zeggen.

 

Over het bedrijf

logo SterconceptsSTERKADO, het keuze cadeau, is het merk van SterConcepts. Met dit keuzecadeau krijgen medewerkers een gepersonaliseerde giftcard waarmee ze in een gepersonaliseerde webshop 1 of meerdere cadeaus kiezen. STERKADO wordt ingezet voor verjaardagen, jubilea en als Kerstpakket.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case, de mogelijkheden op het gebied van plastic pasjes en giftcards of DCP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en neem ook een kijkje op het DCP blog en onze andere cases.