Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Bijenkorf biedt unieke giftcards met eigen foto en geschreven tekst

Contactpersoon: Ingrid Mulder, Paardenkracht

 

Tijdens twee weekenden voor moederdag stonden in de 7 vestigingen van de Bijenkorf verkopers om de klanten van de Bijenkorf een unieke personaliseerde giftcard te bieden. Het verkoopteam van onze opdrachtgever, Paardenkracht uit Amsterdam, is getraind door Dutch Card Printing, zodat binnen een minuut een mooie giftcard overhandigd kon worden met daarop een foto of een handgeschreven tekst.

 

Giftcards voor moederdag bij Bijenkorf

 

Cardprinters huren bij DCP

De benodigde laptops, cardprinters, software, webcam en schrijfpanel zijn door DCP verhuurd en persoonlijk bezorgd. De gebruiksvriendelijk carddesign software is vooraf geïnstalleerd op de laptops. De klanten van Bijenkorf konden uit zes verschillende achtergronden kiezen die door de verkoper met één klik werd geselecteerd. Een handgeschreven boodschap werd door het schrijfpanel direct zichtbaar op de monitor.

Nadat de klant de giftcard had goedgekeurd, werd de persoonlijke giftcard direct geprint en verpakt in een mooie geschenkverpakking. Klanten konden kiezen uit een handgeschreven boodschap of een ter plekke gemaakte foto.