• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Evolis Zenius cardprinter

De Evolis Zenius is een compacte, lichtgewicht, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve cardprinter. De Zenius print enkelzijdige passen van hoogwaardige kwaliteit en is zeer geschikt voor het printen van passen in kleine volumes (< 1,000 passen per jaar). Deze printer is makkelijk te installeren, te bedienen en te onderhouden. Met de Evolis Zenius print je eenvoudig toegangspassen, klantenkaarten en medewerkersbadges.


Bekijk de collectie Evolis Zenius cardprinters hieronder en bestel je printer direct online! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Onze werknemers vertellen je graag meer.

Bekijk als Foto-tabel Lijst

4 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. Evolis acl001 regular cleaningkit voor zenius en primacy 5 clea
  Evolis Regular cleaningkit voor Zenius en Primacy (5 cleaning cards, 5 swabs) Deze Regular cleaning kit is geschikt voor het scho...
  € 36,00
 2. E acl002  evolis acl002 advanced reinigingsset zenius&primacy 4
  Evolis Advanced reinigingsset voor Zenius en Primacy (4 cleaning cards, 60 doekjes) Deze Advanced cleaning kit is geschikt voor het sch...
  € 38,95
 3. E acl004  evolis acl004 alcohol cleaning t cards zenius&primacy
  Evolis Alcohol Cleaning T Cards voor Zenius en Primacy (10 stuks) Deze Alcohol cleaning T kaarten zijn geschikt voor ...
  € 39,00
 4. E acl003  evolis acl003 adhesive cleaning cards zenius&primacy
  Evolis Adhesive Cleaning Cards voor Zenius en Primacy (50 stuks) Deze Adhesive Card cleaning kit is geschikt voor he...
  € 89,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

4 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Evolis cardprinter voor kleinere volumes

Het Zenius Evolis model heeft een kleine afmeting en is geschikt voor iedere omgeving. De printer is gericht op de specifieke behoeftes van organisaties die flexibel willen zijn met het printen van passen in kleine aantallen.


Standaard heeft de Zenius een USB aansluiting. Bij de cardprinter kan gekozen worden voor extra opties zoals een ethernet aansluiting, een magneetstrip encoder, een contact encoder of een contactless encoder.

De voordelen van de Evolis Zenius printer

 1. Klein, lichtgewicht en stil

Het Zenius Evolis model is met een geluidsniveau van slechts 46dB en zijn kleine afmeting geschikt voor elke omgeving. Deze printer is de meest compacte cardprinter in zijn categorie en door het kleine formaat ideaal voor gebruik op bureaus, recepties en balies.

 1. Handmatige card invoer

Naast een invoerbak voor 50 passen, is ook handmatig passen invoeren mogelijk. Passen kunnen dan stuk voor stuk worden ingevoerd. Hierdoor is de printer in een handomdraai te gebruiken als balieprinter. Dit is ideaal voor toepassingen zoals ledenpassen, ticket cards en toegangscontrole passen.

 1. Eenvoudige installatie en gebruik

De Evolis Zenius cardprinter is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De Zenius is voorzien van een LED-regelpaneel aan de voorkant van de printer waarop de algemene printerstatus is weergegeven.

Bestel je Evolis Zenius cardprinter direct online!

Bij DCP bestel je jouw nieuwe cardprinter eenvoudig online. Heb je nog vragen over de Evolis Zenius, de bijbehorende accessoires of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, het DCP team staat voor je klaar.