• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Evolis Primacy cardprinter

Wil jij zelf plastic pasjes printen wanneer jij ze nodig hebt? Dan is een cardprinter de ideale toevoeging binnen jouw bedrijf. Met een pasjesprinter print je eenvoudig en snel de pasjes die jij op dat moment nodig hebt. Denk aan prijskaartjes, ledenpassen, identiteitspasjes en klantenkaarten. Flexibiliteit ten top!

Bij DCP bieden we verschillende soorten cardprinters van topmerken zoals Zebra, Evolis en Fargo. Inclusief 50 blanco testpasjes, printerlint, schoonmaaksetje en de benodigde design software. Zo kun je dus meteen aan de slag en jouw eigen pasjes printen.

Direct een card printer kopen? Bekijk onderstaand ons assortiment en bestel jouw pasjesprinter direct online.

Bekijk als Foto-tabel Lijst

12 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. Pm1w0000rs  evolis primacy simplex wifi cardprinter enkelzijdig
  Evolis Primacy WiFi cardprinter enkelzijdig rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.599,00
 2. Pm1h0000rs  evolis primacy simplex expert cardprinter enkelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter enkelzijdig rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.275,00
 3. Pm1h0000bd  evolis primacy duplex expert cardprinter dubbelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter dubbelzijdig blauw USB/ethernet Evolis’s Primacy card printer is in staat foto’...
  € 1.599,00
 4. Pm1w0000rd  evolis primacy duplex wifi cardprinter dubbelzijdig
  Evolis Primacy WiFi cardprinter dubbelzijdig rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.999,00
 5. Pm1hb000rs  evolis primacy simplex expert cardprinter enkelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter enkelzijdig magneetstrip encoder rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.599,00
 6. Pm1hb000rd  evolis primacy duplex expert cardprinter dubbelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter dubbelzijdig magneetstrip encoder rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.899,00
 7. Pm1hb000bs  evolis primacy simplex expert cardprinter enkelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter enkelzijdig magneetstrip encoder blauw USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.599,00
 8. Pm1hb000bd  evolis primacy duplex expert cardprinter dubbelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter dubbelzijdig magneetstrip encoder blauw USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.899,00
 9. Pm1h0t00rs  evolis primacy simplex expert cardprinter enkelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter enkelzijdig contact encoder rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.699,00
 10. Pm1h00hsrs  evolis primacy simplex expert cardprinter contactle
  Evolis Primacy expert cardprinter enkelzijdig contactless encoder rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.849,00
 11. Pm1h0000rd  evolis primacy duplex expert cardprinter dubbelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter dubbelzijdig rood USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.599,00
 12. Pm1h0000bs  evolis primacy simplex expert cardprinter enkelzijd
  Evolis Primacy expert cardprinter enkelzijdig blauw USB/ethernet Evolis's Primacy card printer is in staat foto's, t...
  € 1.275,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

12 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De pasjesprinter die bij jouw organisatie past

DCP biedt cardprinters van de gerenommeerde merken Zebra, Evolis en Fargo, topkwaliteit gegarandeerd. Hierbij hebben we pasjes printers voor elke organisatie en budget. Zo is de Zebra ZC 100 een uitstekend instapmodel. Moet de printer voornamelijk compact en stil zijn? Dan is de Evolis Zenius de juiste keuze. En wil je op grote schaal gepersonaliseerde pasjes printen? Dan is de Evolis Quantum 2 de alleskunner die je zoekt. Aan jou dus de vraag welk model het beste bij jouw organisatie past.

Direct-to-card of re-transfer printen?

Bij het kiezen van een card printer is de juiste printtechniek een belangrijke keuze. Onderstaand de kenmerken van de meest gekozen printtechnieken op een rij:

 • Direct-to-card printen: print pasjes via een printkop van rand tot rand, waardoor je kleine witte lijnen aan de rand van de pas ziet. Zeer geschikt voor het printen van pasfoto’s, logo’s en NAW-gegevens. Populair vanwege de lage kosten per afdruk en de printsnelheid

 • Re-transfer printen: bedrukking wordt via een hittewals randaflopend op de kaart gesmolten. Ideaal voor volvlak bedrukkingen, het printen van NAW-gegevens, logo’s en pasfoto’s. Ook zeer geschikt voor het bedrukken van slimme pasjes met een chip

Installatie & ondersteuning voor jouw cardprinter

Het installeren van onze card printers is eenvoudig en snel geregeld. Loop je echter toch tegen zaken aan? Dan kijken we graag even met je mee door op afstand in te loggen op je computer. Zo loodsen we je vakkundig door de installatie heen, laten we zien hoe de design software werkt en hoe je plastic pasjes kunt coderen en/ of programmeren.

Ook trainen we jou en je collega’s graag op locatie en bieden we speciale servicecontracten waarmee we eventuele problemen snel en deskundig voor je oplossen.

Toch liever je pasjes laten bedrukken?

Print je meer dan 500 passen per jaar? Dan is het vaak voordeliger om DCP de kaarten te laten drukken. Maar ook als je überhaupt de productie liever aan ons uitbesteedt staan we natuurlijk graag voor je klaar. Als specialist in het ontwerpen, bedrukken en programmeren van plastic cards vertalen we jouw wensen naar een pas met de opties die jij wilt hebben en een haarscherpe opdruk in zwart-wit of full colour. Een service waarop onze klanten al meer dan 15 jaar kunnen vertrouwen.

Card printer kopen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze card printers of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een card printer kopen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Voordelen van de Evolis Primacy card printer

De Evolis Primacy biedt een aantal interessante voordelen, namelijk verbeterde productiviteit, professionele afrukken en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Lees hieronder meer over de voordelen van de Evolis Primacy.

1. Verbeterde productiviteit

 • Met de Evolis Primacy print je razendsnel gepersonaliseerde passen. Bij enkelzijdige bedrukking print je tot 225 kaarten per uur en bij dubbelzijdige bedrukking print je 140 kaarten per uur.

 • Krijg eenvoudig toegang tot jouw passen met de invoerbak en uitvoerbak aan de voorkant

2. Professionele afdrukken

 • De Evolis Primacy biedt optimale afdrukkwaliteit door een resolutie van 300 dpi en edge-to-edge afdrukken.

 • Dankzij verbeterde grafische verwerking ben je verzekerd van een getrouwe en nauwkeurige weergave van de afbeeldingen en teksten.

3. Uitbreidingsmogelijkheden

 • Activeer ter plekke de optie voor dubbelzijdig afdrukken, wanneer jij het wilt.

 • Na aanschaf van een Primacy printer is het mogelijk deze alsnog te upgraden met magneetstrip encoder of een contact en contactless chip encoder.


Evolis Primacy Cardprinter kopen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over de Evolis Primacy, neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct de Primacy cardprinter bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.