Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Zakelijk

Als marketing professional ben je op zoek naar giftcards, ledenkaarten of klantenkaarten voor je medewerkers, relaties of om meer omzet bij klanten te genereren. En als manager of adviseur van een communicatiebureau wil je je klanten een compleet pakket aan kunnen bieden. Wanneer zij om giftcards of klantenkaarten vragen, wil je hen graag een professionele oplossing aan kunnen dragen. Dan is Dutch Card Printing (DCP) de betrouwbare partner die je zoekt. Ook wij willen gelukkige klanten die we snel van een goed product kunnen voorzien.

Prijs, kwaliteit en levertijd zijn onze belangrijkste speerpunten. Bij DCP weet je altijd waar je aan toe bent, onze prijzen en planning zijn transparant. Heeft de aanvraag spoed? Dan betaal je bij ons geen extra kosten, geen onnodige poespas.

 

promotiepas

 

Plastic pasjes en direct mail

Op het gebied van plastic pasjes is geen vraag ons te gek. We bedrukken unieke pasjes geheel naar wens voor allerlei doeleinden, zoals duurzame naambadges (en accessoires), promotiepassen en bedrijfskaartjes waarmee medewerkers kunnen betalen in de kantine. Natuurlijk met het logo van je bedrijf, met of zonder chip, magneetstrip, geurinkt of microtekst of van biologisch afbreekbaar materiaal.

Wat vind jij belangrijk voor het drukwerk voor je klant? Met die vraag in ons achterhoofd gaan onze designers graag voor je aan de slag. We werken daarbij flexibel en innovatief om tot het meest optimale, succesvolle resultaat te komen. Daarbij dragen we graag verbetervoorstellen of (goedkopere) alternatieven aan. We komen met een duidelijk plan van aanpak waarbij we je, indien gewenst, compleet kunnen ontzorgen. Zo kunnen we ook de direct mail en databaseverwerking voor onze rekening nemen, waarbij je ook nog eens profiteert van inkoop- en portovoordeel.

 

Vraag prijs aan

 

Toegangspassen

Een kassasysteem, betaalsystemen, toegangscontrole, lockersystemen, kopieerpasjes, een collegekaart, hier komt heel vaak techniek bij kijken die geprogrammeerd moet worden. DCP kan hiervoor de juiste pasjes leveren, zoals onze MIFARE® kaarten (RFID cards) met microprocessorchip. Altijd uit voorraad leverbaar in verschillende types, zowel low en high frequency of hybride. We pakken het grafische aspect van het ontwerpen en het bedrukken van de pasjes op, en indien gewenst het programmeren. Binnen 5 werkdagen en voor een aantrekkelijke prijs!

 

Vrijblijvend advies

DCP denkt graag met je mee, ook buiten de bekende lijntjes. Vraag vrijblijvend een scherpe maatwerk offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. We adviseren je graag over de mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf. Voor al je pasgerelateerde vragen kun je bij DCP terecht!

 

Giftcards Sacha Shoes

“Ik ben zeer te spreken over de professionele samenwerking en de mate van specialisatie van Dutch Card Printing op het gebied van pasjes.”...

Lees verder

Vriendenpas Museum Boijmans Van Beuningen

“Ik ben verantwoordelijk voor de vrienden van het museum. De communicatie met onze vrienden moest echt professioneler. De passen van Dutch Card Printing hebben ons hiermee heel goed geholpen.”...

Lees verder

Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

Onze giftcardsystemen zijn erg interessant voor horeca en winkels. Want wat is er nu makkelijker dan een cadeaukaart die je kunt gebruiken zoals een pinpas, gewoon met de terminal die toch al op je toonbank staat? Niet zo vreemd dus dat ook Schuitemaker Vis bij DCP aanklopte. Bekijk de case....

Lees verder