Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Verenigingen

Je bent penningmeester voor een vereniging en zoekt een ledenpas, membershipcard of vriendenpas om je leden aan je te binden en waarmee leden kunnen laten zien dat ze lid zijn. Een plastic pas op creditcardformaat, die eenvoudig mee te nemen is in je portemonnee en je dus altijd bij je hebt. Dan bieden de plastic pasjes van Dutch Card Printing (DCP) uitkomst. Voor een professionele en duurzame uitstraling!

Stimuleer de exclusiviteit en saamhorigheid van je vereniging door een ledenpas te laten maken waarmee leden bijvoorbeeld voor korting of leuke producten sparen. MIFARE® kaarten bijvoorbeeld kunnen van informatie voorzien worden en uitgelezen worden, waardoor je altijd over een actuele database met ID-nummers in een Excel-bestand beschikt. Of een pas op milieuvriendelijk materiaal? We denken graag met je mee!

 

ledenpas

Zelf ontwerpen en printen

In de webshop van DCP vind je allerlei professionele cardprinters die duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Hiermee kun je eenvoudig je zelf ontworpen pasjes printen. Bij mutaties of nieuwe leden kun je direct nieuwe pasjes printen. Zeker wanneer je de printer vele jaren zult gaan gebruiken, is de aanschaf hiervan erg interessant.

Met onze CardPresso software personaliseer je je pasjes stapsgewijs en kun je er eenvoudig een Excel-bestand met alle leden aan koppelen om snel mutaties te verwerken en meerdere passen te personaliseren. Je krijgt van ons een gratis template waarmee je direct aan de slag kunt, maar je kunt ook zelf meerdere lay-outs maken. Wij bieden je hierbij maximale ondersteuning en kunnen indien gewenst op afstand op je computer inloggen om je te helpen.

 

Vraag prijs aan

 

Zelf ontwerpen en ons laten drukken

Ook dat is mogelijk! Wanneer je bijvoorbeeld je certificaatpassen via onze webshop bestelt, krijg je een sjabloon of template waarmee je eenvoudig zelf aan de slag kunt. Nadat je het ontwerp bij ons aangeleverd hebt, kijken onze designers er nog eens met een kritisch oog naar om eventuele foutjes te herstellen of verbeterpunten aan te dragen. Als we op deze manier tot het meest optimale resultaat zijn gekomen, drukken wij de pasjes voor jullie. Deze heb je over het algemeen al binnen 5 werkdagen in huis!

 

Vriendenpas Groninger Museum

 

Ons laten ontwerpen en drukken

We drukken pasjes geheel op maat met bijvoorbeeld een logo, NAW-gegevens en een barcode. Ook een begeleidende brief en envelop (direct mail) in dezelfde stijl kunnen we voor een scherpe prijs verzorgen. Nieuwe leden? Wij kunnen wekelijks voor nieuwe leden de ledenpassen maken. Je wordt compleet ontzorgd. Omdat wij in eigen beheer drukken, op eigen persen, kunnen we de kosten laag houden en flexibel meedenken met jullie wensen. Bovendien hebben wij goede (inkoop)afspraken met onder andere postbezorgers waardoor jullie als vereniging kunnen profiteren van volumevoordeel en portovoordeel.

Voor meer informatie vraag je eenvoudig online een offerte aan. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Bekijk onze website voor meer inspiratie, zoals de innovatieve smartcards of professionele entreekaartjes op maat voor een jaarlijks evenement. Eerlijke en aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare partner!

 

Online ledenadministratie systeem

DCP biedt een gebruiksvriendelijk ledenadministratie oplossing. Na het scannen van de ledenpas toont het online programma alle actuele informatie uit de database. Met de software kunnen emailings verstuurd worden of automatische incasso's. Een totale oplossing met een duurzame plastic ledenpas. Lees meer over onze ledenadmnistratie software. 

 

Giftcards Sacha Shoes

“Ik ben zeer te spreken over de professionele samenwerking en de mate van specialisatie van Dutch Card Printing op het gebied van pasjes.”...

Lees verder

Vriendenpas Museum Boijmans Van Beuningen

“Ik ben verantwoordelijk voor de vrienden van het museum. De communicatie met onze vrienden moest echt professioneler. De passen van Dutch Card Printing hebben ons hiermee heel goed geholpen.”...

Lees verder

Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

Onze giftcardsystemen zijn erg interessant voor horeca en winkels. Want wat is er nu makkelijker dan een cadeaukaart die je kunt gebruiken zoals een pinpas, gewoon met de terminal die toch al op je toonbank staat? Niet zo vreemd dus dat ook Schuitemaker Vis bij DCP aanklopte. Bekijk de case....

Lees verder

Geen zorgen met DCP als leverancier

Logistieke processen zijn niet meer voor te stellen zonder digitalisering. Als producent wil je op elk moment precies weten wat je op voorraad hebt. Wanneer palletproducent PKF/Post een aantal jaar geleden besluit het logistieke proces volledig te automatiseren, vragen ze DCP om de hardware te leveren. Bekijk de case......

Lees verder