Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Non-profit

De plastic pasjes van Dutch Card Printing (DCP) zijn voor allerlei doeleinden in te zetten. Ook als non-profit organisatie heb je hier baat bij. Onze pasjes op creditcardformaat zijn uitermate geschikt als cultuurpas of bibliotheekkaart bijvoorbeeld of als vervoerspas of gemeentepassen. Op deze manier kunnen leden eenvoudig aantonen dat ze lid zijn en hun pasje gebruiken om onder andere te betalen of voor punten te sparen. Voor de vervoerspas hebben we bijvoorbeeld de speciale MIFARE® kaart die een geheugen heeft en die geprogrammeerd kan worden voor operaties als lezen en schrijven, of de NFC technologie.

Bovendien kunnen onze duurzame pasjes eenvoudig in een portemonnee gestopt worden, waardoor ze altijd in het oog springen en niet snel vergeten zullen worden. En met een logo of slogan op de kaart ben je altijd direct herkenbaar in beeld!

 

non-profit

 

De voordelen van onze pasjes

DCP maakt pasjes van verschillende soorten kunststof, ook van milieuvriendelijk materiaal zoals aardappelzetmeel is mogelijk. Ledenkaarten of membershipscards van DCP kunnen helemaal naar wens aangepast worden. Met een barcode, magneetstrip, stansgat, handtekeningveld of NAW-gegevens, maar ook met UV-oplichtende inkt, een microtekst, spotvernis of geurinkt. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Heb je zelf iets specifieks in gedachten? Laat het ons weten, wij gaan de uitdaging graag aan!

Je kunt zelf met een ontwerp aan de slag gaan, aan de hand van een door ons aangeleverd template of sjabloon, of ons team van designers hun gang laten gaan. Je krijgt van ons altijd een proefontwerp toegestuurd, voor wij de pasjes gaan drukken. Doe online inspiratie op of vraag vrijblijvend een voorbeeldpas aan.

 

Vraag prijs aan

 

Keurmerk Nationale Bibliotheekpas

DCP heeft het keurmerk Nationale Bibliotheekkaart ontvangen van de Vereniging Openbare Bibliotheken. Als officiële leverancier levert DCP aan alle bibliotheken van Nederland. We drukken de Nationale Bibliotheekkaart in eigen huis. Dit garandeert een levering binnen 5 tot 10 dagen. Oplages vanaf 500 stuks zijn al mogelijk tegen een gunstig tarief. Uiteraard leveren wij ook oplages tot 100.000 stuks en meer.

Door onze expertise op het gebied van programmering kunnen wij ook voor derde partijen de kaarten op verzoek programmeren. Hierdoor kunnen samenwerkende partijen gebruikmaken van één Nationale Bibliotheekkaart. Scholen en of zorginstellingen kunnen op deze manier samen met lokale bibliotheken diensten aanbieden, waarbij 1 kaart wordt gebruikt.

 

Direct mail

Gepersonaliseerd, met geprinte brief, de ledenpas gematcht met de brief, gecouverteerd en ter post aangeboden. Wij verzorgen graag je direct mail, tegen een aantrekkelijke, inzichtelijke prijs. De wekelijkse mutaties van nieuwe leden kun je ook aan ons uitbesteden. We hebben speciale tariefafspraken voor het verzenden van mailpacks. Je kunt hier gebruik van maken en de kosten van de gehele mailing aanzienlijk verlagen. Ook denken we graag mee over een mailing die afwijkt en hierdoor opvalt.

 

Zelf printen

We bieden je ook de mogelijkheid je eigen pasjes te prinen. Wanneer je verwacht meerdere jaren pasjes te gaan printen, kan dit een voordelig alternatief zijn. In onze webshop vind je meerdere kwalitatieve cardprinters.

Heb je nog vragen over plastic ledenkaarten of printers, of wil je graag persoonlijk advies, neem dan direct contact met ons op of bel naar +31 (0)50 579 0084. Je kunt online ook direct een offerte aanvragen. Wij garanderen een milieuvriendelijke productie. Bij het complete drukproces van wens naar gedrukte plastic card komen geen schadelijke stoffen vrij.

 

Giftcards Sacha Shoes

“Ik ben zeer te spreken over de professionele samenwerking en de mate van specialisatie van Dutch Card Printing op het gebied van pasjes.”...

Lees verder

Vriendenpas Museum Boijmans Van Beuningen

“Ik ben verantwoordelijk voor de vrienden van het museum. De communicatie met onze vrienden moest echt professioneler. De passen van Dutch Card Printing hebben ons hiermee heel goed geholpen.”...

Lees verder

Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

Onze giftcardsystemen zijn erg interessant voor horeca en winkels. Want wat is er nu makkelijker dan een cadeaukaart die je kunt gebruiken zoals een pinpas, gewoon met de terminal die toch al op je toonbank staat? Niet zo vreemd dus dat ook Schuitemaker Vis bij DCP aanklopte. Bekijk de case....

Lees verder