Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Zebra ZXP cardprinter installeren

11-09-2015

Zebra cardprinters zijn eenvoudig te installeren. Hanteer de juiste volgorde bij installatie en de Zebra cardprinter print binnen een paar minuten schitterende pasjes.

Stap 1 : installeer de printerdriver 
Stap 2 : verbind de cardprinter met de computer, met behulp van de usb-kabel

 

Download altijd de nieuwste drivers

In de verpakkingsdoos van elke Zebra cardprinter zit een CD-rom met de driver. Deze kan gebruikt worden, maar wij adviseren de meest recente driver van de website van Zebra te downloaden. Deze is altijd actueler dan de CD-rom versie. Selecteer een van de drivers voor de Zebra series door hieronder te klikken (de link opent een nieuw venster van de officiële website van Zebra Technology):

Start het installatieprogramma na het downloaden en volg stap voor stap de instructies. Na het installeren van de driver herkent de computer de Zebra ZXP cardprinter automatisch en de installatie is voltooid.

 

Dezelfde USB poort

Cardprinters worden geïnstalleerd op de usb-poort waar de usb-kabel aan is verbonden. Verwijder je de printerkabel en steek je deze in andere usb-poort, dan gaat de computer de printer opnieuw installeren met storingen tot gevolg.

Ons advies: gebruik altijd dezelfde usb-poort voor de cardprinter. Desnoods even markeren met een klein stickertje of stift.

Download installatie handleiding Zebra 1

Download installatie handleiding Zebra 3