Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Waarom een plastic card in plaats van papieren versie

21-10-2013

Wie kent het niet: een papieren, gevouwen en oud uitziend kaartje dat je weer tevoorschijn moet toveren. Met een pas van PVC, ABS of een eco variant was je dit niet overkomen. Dus weg met de papieren visitekaartjes, cadeaubonnen en andere papieren bonnen!

Bedrijven vergeten vaak dat hun visitekaartje, cadeaubon en bijvoorbeeld promotieflyer veel zegt over hun merk. Hoeveel geld geven ze uit aan flitsende advertenties, strak ontworpen logo's en huisstijlen en fantastische commercials. Maar hoe vaak overhandigen ze nog steeds een slecht uitziend kaartje? Hoe belangrijk was die eerste indruk ook alweer? En hoe vaak worden deze kaartjes weer doorgegeven aan een ander? Op dit punt laat het pasje van duurzaam materiaal zich van zijn sterkste kant zien. 

 

Duurzaamheid

Als de papieren variant van hand tot hand is gegaan, ziet hij er vaak al snel niet meer uit. Dan is hij verkreukeld en vies, dus niet echt aantrekkelijk meer om naar te kijken. Laat staan dat je hem doorgeeft binnen je eigen netwerk.

Kijk nu maar eens in je portemonnee. Wat ziet je daar? Plastic passen: klantenkaarten, giftcards, ledenpassen, zorgpassen etc. Plastic passen zien er na weken, maanden of jaren nog steeds goed uit. Dus je card is na jaren nog steeds van dezelfde kwaliteit. De papieren variant van de concurrent ook? Met de ecologische variant van Dutch Card Printing, zoals een pas gemaakt van aardappelzetmeel, ben je helemaal duurzaam bezig.

 

Langdurige relaties

Door het overhandigen van een kaartje maak je een eerste stap in het aangaan van een langdurige relatie. Dus is het van belang dat je een indruk maakt die blijft hangen. En met de uistraling van een plastic card neem je direct al een voorsprong op je concurrenten die dezelfde prospect een papieren variant geven. Denk eens aan de diverse ontwerpkansen met een plastic card:

We zijn benieuwd met welke creatieve en innovatieve aanvragen jij komt!