Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

DCP verhuist complete drukkerij en kantoren naar nieuw pand

13-04-2016

De afgelopen 10 jaar is Dutch Card Printing hard gegroeid. Zo hard dat we ons huidige pand zijn ontgroeid. Tijd dus voor een verhuizing naar een nieuwe grotere locatie die in lijn is met onze groeiambities voor komende jaren. Een hele klus bleek uiteindelijk, want de verhuizing betrof niet enkel het kantoormeubilair, maar ook de complete drukpersen en industriële printers. Letterlijk en figuurlijk een uitdaging van formaat dus.

 

Van kleine speler tot marktleider in het drukken van plastic passen

Sinds de oprichting in 2003 heeft Dutch Card Printing (DCP) zich in hoog tempo ontwikkeld tot een van de grootste producenten van plastic passen. Sinds die tijd is er dan ook veel veranderd. Waar we in 2003 begonnen met een tweekleurenmachine zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige drukker met een professionele eigen drukkerij. In de productiehal staan inmiddels onder andere twee dubbel spoor 4 kleurenpersen, 14 cardprinters en een inkjetprinter. Zo hebben we inmiddels een productiecapaciteit van maar liefst 100.000 plastic passen per dag. En dat in allerlei soorten en bedrukkingen. De groei is extra uniek aangezien het in de branche slecht gaat. Een prestatie waar we trots op zijn.

 

Drukkerij 2.0

De verhuizing naar een nieuwe locatie biedt ons ook meteen de mogelijkheid om een werkplek te creëren die in lijn is met onze ambities voor de toekomst. In overleg met de aannemer en installateur is het pand op diverse plaatsen aangepast naar onze wensen. De inrichting van de nieuwe kantoren en werkruimtes is dan ook een mooie balans tussen functionaliteit, uitstraling en een optimale werkomgeving. Zo hebben we gekozen voor een mooie strakke vloer in alle ruimtes, LED verlichting en zowel in de kantoren als in de productiehal dezelfde houten deuren om een totaalbeleving in de DCP stijl te realiseren. Daarnaast zijn de werkplekken zodanig ingericht dat werknemers er zo prettig mogelijk kunnen werken.

 

Plaatsen eerste drukpers

 

Gewoon bereikbaar en operationeel

Een verhuizing brengt een hoop regelwerk en planning met zich mee. In ons geval met extra uitdagingen zoals het ontmantelen, verplaatsen en herplaatsen van onze drukpersen en industriële machines. Tot op heden verloopt echter alles op rolletjes en liggen we precies op schema. Onze klantbelofte dat we sterk zijn in vooruit denken en nauwkeurig werken komt dus ook in onze verhuizing terug.

Ook tijdens deze hectische periode zijn we gewoon bereikbaar en zorgen we dat orders volgens planning worden verwerkt. Neem daarom vooral contact op als je meer wilt weten of een offerte wilt voor het drukken van plastic passen.

 

Nieuwe mijlpaal op weg naar verdere groei

De verhuizing is een nieuwe mijlpaal in het bestaan van DCP. Ook is het een nieuwe stap naar verdere groei nadat we in 2014 al een speciaal voor ons aangepast ERP systeem in gebruik namen en in 2015 de nieuwe website de lucht in ging. Het is echter niet de laatste stap met het oog op onze groeiambities voor komende jaren!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de verhuizing? Hou dan ook onze Facebook pagina en het DCP blog in de gaten.

 

Tip:
Benieuwd hoe de verhuizing van onze drukpersen en machines in zijn werk gaat? Binnenkort volgt het filmpje over de verhuizing.

 

Ons nieuwe adres vanaf 1 mei 2016

Dutch Card Printing BV
Aarhusweg 7
9723 JJ Groningen