• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Val op met de 'bobbel' in de envelop

De ‘bobbel in de envelop’ is een marketingtechniek om mensen te triggeren, nieuwsgierig te maken om de envelop te openen. In de meeste gevallen gaat het zelfs zo ver dat alle overige post aan de kant gaat, omdat men gewoon wil weten wat er in die envelop zit.

De attentiewaarde is op deze manier dus veel groter. Een van de manieren om deze bobbel in de envelop te creëren is middels een pasje. Maar hoe zorg je ervoor dat dit pasje zelf opvallend genoeg is? Dat het er dus echt uitspringt, zodat degene die de envelop opent ook daadwerkelijk iets met de bobbel in de envelop gaat doen?

Hoe laat ik het plastic pasje opvallen?

Het plastic pasje is tegenwoordig veel meer dan alleen een simpel plastic pasje. Wij van Dutch Card Printing voorzien deze kaarten niet alleen van de mooiste afdrukken, maar kunnen er daarnaast ook nog veel details aan toevoegen. De mooie afdrukken en details laten je pasjes opvallen.

Om ze echt uit die envelop te laten springen, kun je onder andere denken aan:

  • Het gebruiken van spotlak op je plastic pasjes zorgt er bijvoorbeeld voor dat het hele pasje mat is en dat het logo eruit springt. Wanneer er spotlak op een pasje gedrukt wordt, is een deel van het ontwerp mat en een ander deel glanzend.
  • Een metallic (in de vorm van zilver of goud) pas. Dat geeft het pasje direct een mooie en luxe uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de uitstraling die een bankpas of een creditcard heeft. En wanneer je een zilverkleurig pasje laat drukken met full colour kun je zelfs andere kleuren heel goed simuleren en combineren. 

  • Een spiegelpasje. ‘Kijk eens in de spiegel’ is een kreet die in veel verschillende branches gebruikt kan worden. Pasjes met een spiegel zijn niet alleen leuk voor visagisten en kappers, maar juist ook voor teambuilding, psychologen en brillenzaken. Daarnaast is het ook nog eens erg handig, zo'n spiegel die in je portemonnee past.

  • Embossing is een techniek waarbij hoger liggende tekst aangebracht wordt. Net zoals het nummer van een creditcard. Wat betreft de tekst kun je denken aan een goud- of zilverlaagje of je kiest juist voor zwart. Aandacht gegarandeerd!

  • Een transparant pasje is een plastic pasje dat helemaal of deels doorzichtig is. Wanneer je de pas slechts gedeeltelijk mat maakt, geeft dit een heel mooi effect. Transparante pasjes worden vaak voor visitekaartjes gebruikt, maar ook als badges voor een seminar of certificaten voor een cursus.  

Met bovenstaande toepassingen van pasjes ben je in ieder geval verzekerd van een echte eyecatcher. Een ‘bobbel in de envelop’ die de aandacht trekt en ook echt iets toevoegt aan het bekijken of lezen van de mailing is niet het uiterlijk, maar de voelbare gadget.