• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Trots gold partner van Epson

De mooiste kleurenetiketten maak je met de labelprinters van Epson. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat DCP zichzelf sinds kort gold partner van Epson mag noemen. Want het betekent dat Epson ons vertrouwt als vertegenwoordiger en verkoper van hun Colorworks-printers, de bijbehorende gebruiksmaterialen en accessoires. Wij hebben alle expertise in huis om jou te adviseren over het printen van kleurenlabels. En onze service stopt niet bij de aanschaf van de printer. Ook daarna staan we voor je klaar.

gold partner


Topkwaliteit in full colour etiketten

Wil je een topkwaliteit labelprinter die in full colour kan printen? Dan kom je al snel terecht bij een inkjetprinter van Epson. Epson heeft jarenlange ervaring met inkjet-technologie. Als gold partner van Epson bieden wij je het complete assortiment, inclusief alle supplies, accessoires en software. Altijd op voorraad en met de service die je van DCP gewend bent. Zo bieden we extra lange garantie op alle Epson ColorWorks printers met de CoverPlus garantiepakketten. Ook als je advies of hulp nodig hebt, kun je bij ons terecht.


Labels in alle soorten en maten

Klein, groot, glans of mat ... Natuurlijk vind je in onze webshop ook alle mogelijke Epson-labels. Gegarandeerde topkwaliteit en compatibel met de labelprinters van Epson. Alle Epson-labels zijn uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld is morgen in huis. Kun je niet precies het juiste label vinden? Ook dan denken we graag met je mee. We kunnen bijna altijd wel een passend label leveren.

Bekijk alle Epson kleurenlabelprinters en etiketten in onze webshop


Gerelateerde artikelen