Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Presentatie landskampioen volleybalteam Abiant Lycurgus

22-09-2016

Gisteren keek ik met bewondering naar boomlange mannen die één voor één aan de sponsoren en familieleden werden gepresenteerd. Ik was erbij omdat DCP de seizoenkaarten heeft gedrukt en gesponsord. In het Abiant hoofkantoor stonden ze naast de speaker die de presentatie deed. Misschien hadden ze speciaal voor de gelegenheid kleine Koen “De Speaker” in stelling gebracht om de lengtes van de mannen extra te accentueren. Prachtig gezicht.

 

Leuke feitjes van de speaker

Gemiddeld zijn de mannen 198,3 cm lang. De langste is 209 cm en de kleinste 187. Hmm, ben toch mooi 2 cm groter dan de kleinste. Dat voelt goed. De spronghoogte van één van toppers is 356 cm. Daar heb ik dan weer een huishoudtrapje voor nodig. Duizelingwekkende getallen...

 

Lycurgus

 

Het enthousiasme van het team, de staf en de het bestuur is aanstekelijk. De mannen werden gevraagd om hun doel voor het komend jaar te delen met de aanwezigen. Geweldig om te horen hoe met name internationale (Amerikaanse) spelers helemaal overtuigd zijn van een topjaar. Great Team, Holland is a great City (nieuweling die groots denkt). Winning is the easy part… Aanstekelijk enthousiasme, daar hou ik van.

 

Champions League Volleybal

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis speelt een Nederlands team in de Champions League. En dat oet Grûn: Abiant Lycurgus. #trots. Woensdag 2 november staat de Martinihal in Groningen op z’n kop. Bulgaars kampioen Dobrudja 07 / Dobrich aan de Zwarte Zee is de tegenstander. Mijn advies: daar moet je bij zijn.

 

Lars Kiewiet

 

Seizoenspas Lycurgus

Gisteren keek ik met bewondering naar boomlange mannen die één voor één aan de sponsoren en familieleden werden gepresenteerd. Ik was er omdat Dutch Card Printing de seizoenkaarten heeft gedrukt en gesponsord.

In het Abiant hoofkantoor stonden ze naast de speaker die het presentatie deed. Misschien hadden ze speciaal voor de gelegenheid Koen “de Speaker” instelling gebracht om de lengtes van de mannen extra te accentueren. Prachtig gezicht.

 

Leuke feitjes van de speaker

Gemiddeld zijn de mannen 198,3 cm lang. De langste is 209 cm en de kleinste 187. Hmmm ben toch mooi 2 cm groter dan de kleinste J Dat voelt goed. De spronghoogte van één van toppers is 356 cm. Daar heb ik dan weer een huishoudtrapje voor nodig.  Duizelingwekkende getallen..

Het enthousiasme van het team, de staf en de het bestuur is aanstekelijk.  De mannen werden gevraagd om hun doel voor het komend jaar te delen met de aanwezigen. Geweldig om te horen hoe met name internationale (Amerikaanse) spelers helemaal overtuigd zijn van een topjaar.  Great Team, Holland is a great City. (nieuweling die groots denkt). Winning is the easy part… Aanstekelijke enthousiasme, daar hou ik van.

Champions League Volleybal

 

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis speelt een Nederlands team in de Champions League. En dat oet Grûn : Abiant Lycurgus. #trots. Woensdag 2 november staat de Martinalhal in Groningen op z’n kop. Bulgaarse kampioen Dobrudja 07 / Dobrich aan de Zwarte Zee is de tegenstander.

Ons advies: daar moet je bij zijn.Gisteren keek ik met bewondering naar boomlange mannen die één voor één aan de sponsoren en familieleden werden gepresenteerd. Ik was er omdat Dutch Card Printing de seizoenkaarten heeft gedrukt en gesponsord. In het Abiant hoofkantoor stonden ze naast de speaker die het presentatie deed. Misschien hadden ze speciaal voor de gelegenheid Koen “de Speaker” instelling gebracht om de lengtes van de mannen extra te accentueren. Prachtig gezicht. Leuke feitjes van de speaker Gemiddeld zijn de mannen 198,3 cm lang. De langste is 209 cm en de kleinste 187. Hmmm ben toch mooi 2 cm groter dan de kleinste  Dat voelt goed. De spronghoogte van één van toppers is 356 cm. Daar heb ik dan weer een huishoudtrapje voor nodig. Duizelingwekkende getallen.. Het enthousiasme van het team, de staf en de het bestuur is aanstekelijk. De mannen werden gevraagd om hun doel voor het komend jaar te delen met de aanwezigen. Geweldig om te horen hoe met name internationale (Amerikaanse) spelers helemaal overtuigd zijn van een topjaar. Great Team, Holland is a great City. (nieuweling die groots denkt). Winning is the easy part… Aanstekelijke enthousiasme, daar hou ik van. Champions League Volleybal Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis speelt een Nederlands team in de Champions League. En dat oet Grûn : Abiant Lycurgus. #trots. Woensdag 2 november staat de Martinalhal in Groningen op z’n kop. Bulgaarse kampioen Dobrudja 07 / Dobrich aan de Zwarte Zee is de tegenstander. Ons advies: daar moet je bij zijn.