• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

plastic passen

 1. Ledenbeheer en ledenpas

  Ledenbeheer en ledenpas

  Verenigingen en stichtingen zijn afhankelijk van leden. Goed inzicht in de ledenadministratie is erg belangrijk. Online ledenadministratie is sterk in opkomst. DCP biedt verenigingen en stichtingen een online ledenadministratie pakket. Dat biedt meerdere voordelen.

  Lees meer...
 2. Installatie van carddesigner software Cardpresso

  Installatie van carddesigner software Cardpresso

  Dutch Card Printing is distributeur van Cardpresso carddesigner software voor de Benelux. Bij aanschaf van elke cardprinter leveren wij het Cardpresso startpakket XXS gratis, ter waarde van 65 euro. De software werkt met een licentiekey (USB stick) en werkt op één werkstation.

  Lees meer...
 3. Zebra ZXP cardprinter installeren

  Zebra ZXP cardprinter installeren

  Zebra cardprinters zijn eenvoudig te installeren. Hanteer de juiste volgorde bij installatie en de Zebra cardprinter print binnen een paar minuten schitterende pasjes.

  Lees meer...
 4. De plastic passen en cards trends voor 2015

  De plastic passen en cards trends voor 2015

  Ook binnen ons vakgebied hebben we te maken met trends en ontwikkelingen. En wij van Dutch Card Printing zijn natuurlijk altijd als één van de eersten op de hoogte van deze trends. Wilt u graag weten wat de laatste trends zijn op het gebied van plastic pasjes, cardprinters en de bijbehorende accessoires? Lees dan vooral dit blogartikel.

  Lees meer...
 5. Val op met de 'bobbel' in de envelop

  Val op met de 'bobbel' in de envelop

  De ‘bobbel in de envelop’ is een marketingtechniek om mensen te triggeren, nieuwsgierig te maken om de envelop te openen. In de meeste gevallen gaat het zelfs zo ver dat alle overige post aan de kant gaat, omdat men gewoon wil weten wat er in die envelop zit.

  Lees meer...
 6. Dag van de duurzaamheid

  Dag van de duurzaamheid

  10 oktober is de dag van de duurzaamheid. Urgenda vraagt aandacht voor innovatieve duurzame ideeën uit de samenleving, die bijdragen aan verduurzaming van Nederland. Urgenda is de actie-organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken.

  Lees meer...
 7. Gedrukte passen personaliseren

  Gedrukte passen personaliseren

  Het ontwerp van een plastic pas is erg belangrijk. Daar wordt terecht veel aandacht aan besteed. Wij merken in de praktijk dat bij het ontwerp van plastic passen minder rekening wordt gehouden met de personalisatie van de passen, terwijl dit minstens zo belangrijk is. Immers, een pas op naam, met bijvoorbeeld een pasfoto krijgt meer waarde voor de gebruiker dan een pas met alleen maar een mooi ontwerp. Het is handig om te weten wat er allemaal mogelijk is en waar je vooraf rekening mee kunt houden bij het ontwerpen.

  Lees meer...
 8. Internationale dag van het toerisme

  Internationale dag van het toerisme

  "I urge tourism establishments to cut consumption and improve waste management and I call on individuals to play their part by making environmentally conscious choices when they travel."

  Secretary-General Ban Ki-moon
  Message for World Tourism Day 2013

   

  Dit citaat van secretaris-generaal Ban Ki-moon is typerend voor de huidige tijdgeest. Alle sectoren moeten een bijdrage leveren aan milieu en duurzaamheid. Maar uiteraard wel met behoud van welvaart en werkgelegenheid. Wereldwijd is de toeristische sector goed voor miljarden euro's aan welvaart. Ook voor Nederland is toerisme een belangrijke sector.

  Lees meer...
 9. Giftcards leveren meer op dan ze kosten

  Giftcards leveren meer op dan ze kosten

  Giftcards zorgen voor een flinke groei van je omzet, maar het laten maken en uitgeven ervan kost wel geld. Hoe behaal je dan toch extra winst? In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden die laten zien hoe je extra winst kunt genereren door giftcards uit te geven.

  Lees meer...
 10. Giftcards succesvol in de markt zetten

  Giftcards succesvol in de markt zetten

  De meest succesvolle retailers nemen de giftcard in elk aspect van hun marketingcommunicatiestrategie mee. Zo maken ze deel uit van onder andere alle advertenties in kranten, flyers, online, in-store promoties, direct mail en e-mail marketingcampagnes. Deze giftcardprogramma’s zijn dus een heus onderdeel van de bedrijfscultuur. Dit zorgt ervoor dat de giftcard hun meest succesvolle en rendabele klantenwervingsinstrument is.

  Lees meer...

Producten 21-30 van 35

Pagina
Toon per pagina