Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Opnames tv-programma Ondernemend Nederland bij DCP

14-09-2016

Maandag 29 augustus stond Dutch Card Printing letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers tijdens de tv-opnames voor het programma Ondernemend Nederland. Een enerverende dag waarin zowel ons vakmanschap als de gezichten achter DCP centraal stonden. Met een tv-item dat binnenkort te zien is op RTL 7 als resultaat.

 

DCP voor de camera

Ondernemend Nederland is een RTL 7 programma voor en door ondernemers. Elke aflevering geeft een blik achter de schermen bij bedrijven en de interne processen. Interessante tv voor (nieuwsgierige) ondernemers. En voor ons een mooie kans om ondernemers uit andere branches een kijkje in onze keuken te geven bij het ontwerpen, produceren en leveren van plastic passen. Overigens is dit niet de eerste keer dat we voor de camera staan. Zo waren we eerder al te zien in het programma Durf te vragen en natuurlijk in onze bedrijfsfilm Passie.

 

Ondernemen met passie

Op onze locatie in Groningen zijn we dagelijks bezig met plastic passen in de breedste zin van het woord. Werk dat we met passie doen en waar we dan ook graag over vertellen. En dat is precies wat we in Ondernemend Nederland gedaan hebben. Zo namen we de tv-ploeg op sleeptouw om het hele proces rondom het ontwerpen en drukken van plastic pasjes in beeld te brengen. Leuk om te doen, maar tegelijkertijd ook iets waar de nodige voorbereiding aan vooraf gaat. Dergelijke bezoeken vragen tenslotte om het nodige planwerk aangezien de drukkerij op deze momenten stil ligt. Gelukkig staan we bekend om onze efficiëntie en planning en waren alle klussen mooi op tijd afgerond.

 

Presentatrice op trapje

 

Printers, pasjes en trapjes/ Filmsterren in de maak

Na een korte kennismaking met de crew van Ondernemend Nederland en het doorspreken van het script begon de zoektocht naar de mooiste plekken in ons bedrijf. Het oog wil tenslotte ook wat. In verschillende scènes en op verschillende locaties is de video vervolgens opgenomen. Met hier en daar hilarische momenten. Zo bleek de presentatrice net een maatje te klein voor het interview met Lars, waardoor er een trapje aan te pas moest komen.

 

Naast deze komische noot hebben zowel Lars, Roland als Harold de kernprocessen van ons bedrijf helder in beeld gebracht van het drukken van pasjes tot de fulfilment en mogelijkheden van het personaliseren van pasjes. Een kort en krachtig verhaal waarin we de buitenwereld een kijkje in onze branche geven.

 

TV opnames RTL7

 

En de tip van Lars voor andere ondernemers? “Als je elke dag aan het werk bent, doe het dan met passie”.

 

Tv-uitzending Ondernemend Nederland

Het eindresultaat is een tv-item van 2 minuten waarin we in sneltreinvaart alle facetten van onze drukkerij en de mensen laten zien. Benieuwd hoe dit eruit zag? Kijk dan de uitzending terug via de website van Ondernemend Nederland.

 

 

Meer weten over DCP en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of kom eens langs voor een kop koffie. We vertellen je graag meer.