Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

MIFAREpassen met ECOpas® logo

10-01-2012

NXP MIFARE Classic passen met het ECOpas® logo zijn beter voor het milieu dan gewone PVC passen. Een chipkaart of smartcard is een plastic kaart met een microprocessorchip. Deze chip bevat een geheugen, de CPU en contactpunten. Dutch Card Printing levert deze milieuvriendelijke variant uit voorraad. Zowel bedrukt als onbedrukt. Op de website www.ecopas.nl kan uitgelegd worden waarom gekozen is voor deze milieuvriendelijke oplossing.

 

Meest verkocht NXP MIFARE Classic 1K 

De MIFARE Classic 1K heeft een opslagruimte van 1024 bytes, verdeeld in 16 sectoren; elke sector bevat 4 blokken en is beveiligd met twee verschillende sleutels, genaamd A en B. Ze kunnen geprogrammeerd worden voor operaties als lezen en schrijven. De MIFARE Classic 4k heeft een opslagruimte van 4 kilobyte, verdeeld in 40 sectoren. 32 sectoren zijn even groot als die in type 1k; de laatste 8 sectoren bevatten 16 blokken in plaats van 4.

 

Werkwijze RFID

Identificatie met radiogolven is een technologie om van een afstand informatie op te slaan en te lezen van zogenaamde RFID-tag. Een RFID tag is een chip in combinatie met een antenne, bijeengehouden of geïntegreerd in bijvoorbeeld een plastic pas.