• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Met DCP naar Donar

Gastblog van onze vormgever Mirjam Pijning

Op donderdag 5 april speelde Donar een van de laatste competitiewedstrijden tegen Landstede Basketbal uit Zwolle. Wedstrijdsponsor DCP nodigde een aantal klanten en leveranciers uit om samen met hen te genieten van dit fantastische spektakel in hun eigen stad Groningen. Als vormgever van onder andere het logo van DCP rolde er begin maart ook bij mij een uitnodiging op de deurmat: “Ga je met ons mee naar Donar?” – jazeker!

Op bezoek bij DCP

Alle gasten werden ontvangen in het bedrijf aan de Aarhusweg in Groningen. Voor mij bijna een thuiswedstrijd, andere gasten kwamen van verder weg, zelfs uit Limburg en België. Mooi om te zien dat DCP niet alleen zegt het belangrijk te vinden om een goede band met klanten, leveranciers en partners te hebben, maar dat het ook uit de praktijk blijkt. De sfeer was goed, ongedwongen en relaxt. Net als DCP zelf: hoe druk het ook is, DCP zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.

bedrijfsbezoek DCP

Rondleiding door de drukkerij

Na een kop koffie/thee en iets lekkers (altijd leuk om ‘je eigen logo’ op te kunnen eten) namen Roland, Lars, en Harald ons mee het bedrijf in. Een rondje langs de drukpersen, de vele cardprinters, nieuwe aanwinsten (een geavanceerde labelprinter), het magazijn, de verkoop- en de fulfilment-afdeling – alles kwam voorbij. De bezoekers die dachten dat DCP alleen maar plastic passen bedrukt, weten nu dat DCP veel meer in huis heeft, letterlijk en figuurlijk.

logo Donar

De wedstrijd

Aan het eind van de middag reden we met z’n allen naar Martiniplaza, waar ons een heerlijk Italiaans buffet wachtte. Daarna kregen we een uitgebreide speluitleg. Over driepunters, second dribbles, persoonlijke fouten, rebound, puntentelling … wel zo leuk als je ook wat begrijpt van wat je gaat zien tenslotte. Dus laat die wedstrijd nu maar beginnen!

wedstrijd

Samen met 3.400 toeschouwers zagen we de Groningse basketballers van Donar winnen van Zwolle. Na een moeizaam eerste kwart (15-18), kwamen de Groningers halverwege toch op een voorsprong van zeven punten (39-32). In het derde kwart bleef het nog aardig spannend (64-58). Pas in het laatste bedrijf namen de Groningers een grote voorsprong en eindigde de wedstrijd in 84-68.

Proost!

Donar blijft koploper in de eredivisie met 44 punten uit 25 wedstrijden. Landstede heeft 40 punten uit 28 duels en staat na deze wedstrijd op de vierde plaats. Reden genoeg dus om nog even na te genieten met een hapje en een drankje. Het was een belevenis om erbij te zijn. Bedankt DCP!

de wedstrijdbal

Het team van DCP mag de wedstrijdbal mee naar huis nemen

met DCP naar Donar

met DCP naar Donar

met DCP naar Donar

met DCP naar Donar

met DCP naar Donar

met DCP naar Donar

Wij drukken de business- en seizoenskaarten voor Donar. Wil jij ook prachtige kaarten voor jouw club of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


seizoenskaart donar