• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Het leukste kerstpakket is een cadeaukaart

Ben jij nog helemaal in vakantiestemming? Fijn! Toch is dit ook een goed moment om alvast even stil te staan bij het einde van het jaar. Want als je daar over een paar maanden geen stress van wilt hebben, is het slim om nu al te bedenken wat je je medewerkers gaat geven als dank voor hun inzet. Onze tip: Cadeau4jou!

cadeau4jou

Kies je eigen cadeau

Met Cadeau4Jou kunnen je medewerkers zelf een geschenk uitkiezen. Daar maak je ze vast en zeker blij mee, want de cadeaukaart is erg populair. Uit recent onderzoek door GfK Nederland in opdracht van de Branche Vereniging Cadeaukaarten Nederland blijkt de cadeaukaart favoriet bij werknemers die een eindejaarsgeschenk krijgen. Een meerderheid van 52% krijgt liever een cadeaukaart om zelf een cadeau uit te kiezen dan een kerstpakket.

Kies je voor Cadeau4jou, dan krijgen je medewerkers een cadeaukaart, verpakt in een mooi doosje of kerstkaart. Met de unieke code die op de cadeaukaart staat, kunnen ze inloggen in een voor jouw bedrijf gepersonaliseerde webshop. Als je wilt, maken we er zelfs een digitale kerstmarkt van, met alle toeters en (jingle) bellen.

digitale kerstmarkt


Ho ho ho, dat klinkt nogal ingewikkeld

Dat valt reuze mee. Wij regelen praktisch alles voor je. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons je bedrijfslogo, huisstijlkleuren en eventuele afbeeldingen te mailen. Wij zorgen er dan voor dat de webshop waarin je collega's hun cadeau kunnen uitkiezen helemaal past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Een persoonlijke boodschap, al dan niet in de vorm van een introfilmpje, maakt de webshop natuurlijk helemaal af.


De keuze is reuze

Smaken verschillen, maar met Cadeau4jou is er altijd wel iets dat in de smaak valt. We hebben een ruim assortiment cadeaus voor de webshop. Inclusief dagjes uit, tijdschriften, boeken en cadeaukaarten voor landelijke winkelketens. Je bepaalt zelf de inhoud van je webshop. Ook voor de verpakking kun je kiezen uit een aantal opties: een luxe giftbox (eventueel met eigen wikkel eromheen), een luxe gevouwen kaart of een e-voucher.

kerstman


Geen keuzestress

Kortom, als jij straks geen gedoe wilt hebben van het regelen van een eindejaarsgeschenk, dan kies je nu voor Cadeau4jou. Dat kan al vanaf 5 cadeaukaarten en een budget van 20 euro per kaart. Kijk op de speciale informatiepagina over Cadeau4jou voor alle details of neem direct contact op met onze collega Erik.

Neem contact op met Erik

 


tips


Last but not least, denk ook aan je giftcards


Wat voor je collega's geldt, geldt natuurlijk net zo goed voor je klanten. En als je in de retail werkt, weet je ongetwijfeld dat cadeaukaarten een extra omzetgenerator zijn. Zeker tijdens de feestdagen. De consument trekt er dan tenslotte weer massaal op uit om cadeaus in te slaan. Hoogste tijd dus om nu actie te ondernemen!

Heb je nog geen cadeaukaartsysteem? Neem contact op en wij adviseren je graag vrijblijvend. Heb je wel een giftcardsysteem? Check dan nu of je alles voldoende op voorraad hebt voor succesvolle feestdagen. Denk aan de passen zelf, maar ook aan cartridges voor je passenprinter, verpakkingen en displays. Je vindt het allemaal in onze webshop.

 


Gerelateerde artikelen