Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Evolis cardprinter installeren

13-09-2015

Evolis cardprinters zijn eenvoudig te installeren. Hanteer de juiste volgorde bij installatie en de Evolis cardprinter print binnen een paar minuten schitterende pasjes.

Stap 1 : eerst de printerdriver te installeren
Stap 2 : de cardprinter met de usb-kabel verbinden met de computer.

 

Download altijd de nieuwste drivers

In de verpakkingsdoos van elke Evolis cardprinter zit een CD-rom met de driver. Deze kan gebruikt worden, maar wij adviseren de meest recente driver van de website van Evolis te downloaden. Deze is altijd actueler dan de CD-ROM versie. Drivers van Evolis cardprinters: (de link opent een nieuw venster van de offciele website van Evolis)

Evolis is ook geschikt voor Apple OS. 

Start het installatieprogramma na het downloaden en volg stap voor stap de instructies.  Na het installeren van de driver herkent de computer de Evolis cardprinter automatisch en de installatie is voltooid.

 

Dezelfde USB poort

Cardprinters worden geïnstalleerd op de usb-poort waar de usb-kabel aan is verbonden. Verwijder je de printerkabel en steek je deze in andere usb-poort, dan gaat de computer de printer opnieuw installeren met storingen tot gevolg. Ons advies: gebruik altijd dezelfde usb-poort voor de cardprinter. Desnoods even markeren met een klein stickertje of stift.

Download installatie handleiding Evolis Primacy

Download installatie handleiding Evolis Zenius