Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Een jaar van samenwerking en prachtige uitdagingen

27-12-2014

Eind december, er is alweer een jaar voorbij gevlogen. In 2014 stonden bij Dutch Card Printing samenwerking en prachtige uitdagingen centraal. Een jaar waarin we samen met onze klanten en relaties mooie dingen hebben gemaakt. Hiervoor willen we u bedanken. En deze positieve lijn zetten we in het nieuwe jaar graag samen met u voort.

 

Probleem ombuigen tot uitdaging

Ook dit jaar zijn we weer flink uitgedaagd door onze klanten. En daar houden wij van. Elk probleem buigen wij namelijk graag om tot een uitdaging. Jaar in jaar uit krijgen we weer ingewikkeldere uitdagingen voor onze kiezen en jaar in jaar uit leren we ook steeds weer bij. Ook van onze klanten, want we doen het immers samen.

Een voorbeeld ter illustratie: er belde een klant met de melding dat hij vergeten was om 2.500 giftcards te bestellen. En zoals gezegd is geen enkele uitdaging ons te gek. We hebben alternatieve verpakkingen geregeld, flyers en gedrukte en gepersonaliseerde passen. Dit alles verpakt in mooie enveloppen om het twee dagen later bij PostNL aan te bieden.

 

Fijne feestdagen en een gelukkig 2015

Alle medewerkers van Dutch Card Printing wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2015. Op naar nog een jaar met veel succes en een heleboel nieuwe, leuke projecten.