• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Blik op 2018: meer service, printers en slimme (RFID) passen

Het einde van het jaar nadert in hoog tempo. Een mooi moment voor een korte terugblik, maar vooral ook voor een vooruitblik wat je komend jaar van ons mag verwachten. Lees je even mee?

Meer mensen, meer service

Bij DCP werkt dagelijks een hecht team voor de meest uiteenlopende klanten. En dat doen we goed. Zo goed zelfs dat we afgelopen jaar vier nieuwe gezichten hebben verwelkomd. Zo versterkt Sebastiaan nu het magazijn, personaliseert Kim de plastic cards, zorgt Sietske als verkoper voor nog meer klanten en draagt Stefan als helpdesk bij aan een nog betere service. En daar zijn we blij mee!

Maar service zit hem ook in kleine dingen. Zo sturen we tegenwoordig standaard installatiehandleidingen mee met onze labelprinters en cardprinters. Klinkt misschien logisch, maar toch zijn we één van de weinigen die het doen. Zo kun je dus nog sneller en gemakkelijker aan de slag met jouw printer.

Nieuw: labelprinters!

Epson C7500 kleuren inkjet labelprinterOver printers gesproken: we introduceren komend jaar een volledig nieuw assortiment labelprinters, waaronder de bekende Zebra labelprinters. Een van onze nieuwe paradepaardjes is echter de EPSON inkjet kleurenprinter. Deze labelprinters leveren uitzonderlijk scherpe kwaliteit met een resolutie van 600 dpi en de mogelijkheid om volledig van rand tot rand in kleur te printen. Een zeldzame en daarmee waardevolle functie. Ideaal als je bijvoorbeeld etiketten nodig hebt voor wijnflessen, pallets of een uniek label. En door de zelf corrigerende spuitkoppen print je maar liefst 500km aan labels met één kop. Zo bespaar je flink op je printkosten.

Een mooie uitbreiding in ons assortiment waarmee we je nieuwe mogelijkheden bieden om een labelprinter te huren of kopen.

Zebra ZC10L cardprinter: groot, groter, grootst

Zebra ZC10L Large Format cardprinterBigger is better? Niet altijd, maar onze nieuwe Zebra ZC10L printer is wel iets unieks in Nederland. Zo zijn we één van de eerste (of zelfs de eerste) aanbieder die deze Zebra cardprinter aanbiedt. De Zebra ZC10L is speciaal ontworpen voor de hospitality en evenementenbranche en biedt verschillende interessante voordelen. Zo is dit de enige cardprinter die in full colour passen van 140 x 88mm kan bedrukken. Ideaal als je ter plekke groot-formaat badges of toegangspassen wilt drukken. Een waardevolle toevoeging waarmee we ons serviceaanbod verder uitbreiden.

En nog slimmere passen met RFID

We merken dat de vraag vanuit de markt naar slimme passen groter wordt. Daarom gaan we in 2018 onze service op het gebied van RFID passen verder uitbreiden. Dat betekent nog meer mogelijkheden voor programmeren, beveiligde passen, encryptie en het hele proces er rondom. Benieuwd naar de praktijktoepassingen? Bekijk dan eens onze SterConcepts en Bijenkorf cases.

Cardmailing

We nemen nog meer werk uit handen

Ook komend jaar blijven we flexibiliteit bieden bij het logistieke fulfilment proces. Wist je bijvoorbeeld dat we mailings met de hand verwerken en daardoor zeer flexibel zijn qua inpakwensen? Zelfs tot aan oplages van 50.000 stuks. Komend jaar gaan we meer samenwerken met partners voor nog grotere oplages. Zo bieden we een nog uitgebreidere van a tot z service van eerste idee tot het verzenden van jouw mailings.

Nog meer over ons weten?

Benieuwd naar ons bedrijf, de mogelijkheden op het gebied van plastic passen of onze ambities voor 2018? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie (of thee). We vertellen je graag meer. En neem natuurlijk een kijkje op ons blog.


Gerelateerde links: