Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Aan de slag met de Zebra ZXP 3 cardprinter

11-09-2015

Heb jij een Zebra ZXP 3 cardprinter gekocht? Dan vind je de installatiehandleiding die we voor je maakten vast handig.

Download handleiding

Kijk je liever filmpjes? In onderstaande instructievideo's ontdek je stap voor stap wat te doen bij het eerste gebruik van de Zebra ZXP 3 cardprinter (Engelstalig, 2 minuut 15).

 

Plaatsen van een printlint

Als de cover open is, leg je de cartridge met printerlint eenvoudig in de printer. Dat kan maar op één manier. Wanneer je het printlint uit de verpakking haalt, moet je ook de zegel verwijderen van de rollen (onderzijde). De rollen zijn voorzien van een plakkerige substantie, waardoor voor het printen zo veel mogelijk stofdeeltjes van de pasjes verdwijnen.

 

> Link naar webshop voor printlinten Zebra ZXP 3 cardprinter

 

Plaatsen van de plastic passen

De plastic passen plaats je aan de bovenkant in de inputfeeder. Open daarvoor de transparante klep en verschuif de gele pasfeeder naar achteren totdat deze hoorbaar vastklikt. De passen kunnen nu in de feeder geplaatst worden (maximaal 100 stuks) en de klep kan gesloten worden. De feeder springt terug en houdt de passen goed bij elkaar. Je kunt de feeder ook met de hand terug begeleiden, door de feeder vast te pakken en het zwarte knopje in te drukken.

Plastic passen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De ISO standaard dikte is 0,76 mm. Dit is vergelijkbaar met je bankpas. De pasdikte moet je instellen. Je opent de printercover door op de gele knop te drukken en verschuift indien nodig de gele indicator tot de gewenste dikte van de plastic passen. De standaard dikte van 0,76 mm komt overeen met 30 mil. (30/100 inch). De cardprinter is nu geschikt gemaakt voor de juiste pasdikte.

 

Bestel eenvoudig blanco of bedrukte passen in onze webshop.