Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Wie gun jij gratis plastic pasjes?

DCP sluit 2016 feestelijk af en geeft daarom gratis plastic passen t.w.v. € 750 weg. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Welke organisatie of vereniging nomineer jij? Ken jij bijvoorbeeld iemand die in de organisatie zit van een cultureel evenement? Misschien willen ze wel graag toegangspassen inzetten, maar is het budget niet toereikend. Of wat dacht je van de plaatselijke sportvereniging die ledenpassen in wil zetten? Misschien kan de ijsvereniging passen gebruiken als ijskrabbers, of heeft de winkel om de hoek met alternatieve voedingsmiddelen klantenpassen nodig of het museum bij jou in de stad vriendenpassen. Wie gun jij gratis plastic pasjes?

Geef jouw nominatie uiterlijk 23 december door via het bericht op onze Facebookpagina of via onderstaand formulier. Benoem duidelijk welke organisatie je nomineert en leg uit waarom je vindt dat juist deze organisatie gratis plastic pasjes verdient.

Wij beoordelen alle ingezonden nominaties en maken daaruit een keuze. Op 28 december maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina. We nemen daarna contact op met de winnaar en met degene die de nominatie heeft ingezonden en zorgen ervoor dat de passen zo snel mogelijk worden gedrukt en bezorgd.

Ken je geen organisatie die je wilt nomineren? Deel dan dit bericht met je vrienden, zodat zij een nominatie kunnen achterlaten!

 

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Naam genomineerde organisatie
Naam contactpersoon genomineerde organisatie
Deze organisatie verdient gratis plastic pasjes, omdat: